Siirry suoraan sisältöön
Korkopainotteinen rahastojen rahasto

S-Pankki Varainhoito Säästäjä 10

Avaintietoesite (PDF, 51 kt)

Näin Säästäjä toimii

    • Kerrytä säästöjä valitsemallasi tavalla. Aseta oma säästötavoitteesi ja kerro miten haluat säästää. Seuraa säästöjen kertymistä ja nosta rahasi milloin vain veloituksetta.
    • Kerro, millainen säästäjä olet ja miten suhtaudut sijoittamisen tuottoihin ja riskeihin. Saat sinulle sopivan suosituksen siitä, miten rahasi kannattaa sijoittaa.
    • Voit mikrosäästää huomaamatta osana arjen rahankäyttöä: ohjaa euro sivuun jokaisesta korttiostoksesta tai S-ryhmän Bonus rahastoon. Voit myös säästää kuukausittain tai siirtää lisää rahaa tavoitteeseesi veloituksetta milloin tahansa.
    • Säästäjä-rahastot ovat ostettavissa vain Säästäjä-sovelluksesta. Näin otat Säästäjän käyttöön

Lue lisää SäästäjästäMihin S-Pankki Varainhoito Säästäjä 10 sijoittaa?

Osio otsikolla Rahaston esittely

S-Pankki Varainhoito Säästäjä 10 sopii erilaisiin säästötavoitteisiin silloin, kun säästäjä haluaa ottaa vain vähän riskiä*. Rahasto sopii myös tilanteisiin, joissa säästötavoite on esimerkiksi muutaman vuoden päästä tapahtuva isompi lomamatka. Sijoitukset painottuvat osakkeita riskittömämpiin korkosijoituksiin, joten rahaston arvo vaihtelee osakepainotteisia rahastoja vähemmän markkinoiden heiluessa. Mitä lähempänä säästötavoitteen toteutuminen on, sitä suurempi osa kuukausisäästöistä ohjautuu rahastoon.

Riski
Tuotto 12 kk* 2,48 %
Tuotto alusta* 3,25 %
*Neutraalipainossa osakkeet 10 %.

Sijoitusten jakautuminen

Rahaston {{data.countries}} suurinta aluetta {{data.countriesDate}}

Maa Osuus
{{country.name}} {{country.pct}} %

Rahaston {{data.investments}} suurinta sijoitusta {{data.investmentDate}}

Rahasto Nettoarvosta Muutos
{{investment.name}} {{investment.pct}} % {{investment.change}} %
Osio otsikolla Palkkiot

Palkkiot **

  • {{fee.percent}}
  • {{data.ter}}

S-Pankki Varainhoito Säästäjä -rahastojen 0,5 %:n juoksevat kulut muodostuvat rahastolta perittävästä 0,4 %:n hallinnointipalkkiosta ja rahaston muista kuluista. Rahaston hallinnointipalkkiosta palautetaan 60 % S-Pankki Oyj:lle. Jos olet esimerkiksi sijoittanut S-Pankki Varainhoito Säästäjä-rahastoihin 100 euroa, maksat kuluja 0,5 % pääomalle eli 50 senttiä vuodessa. Tästä palkkiosta palautetaan myyntipalkkiona S-Pankki Oyj:lle 60 % eli 24 senttiä.

*Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Alle vuoden toimineiden rahastojen osuussarjojen osalta tuotto esitetään annualisoimattomana.

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan.

Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy