Siirry suoraan sisältöön

Rahastosäästäjäksi Bonuksella

 

Rahastosäästäminen on fiksu ja pitkällä tähtäimellä pankkitiliä tuottavampi tapa säästää hyvän tai pahan päivän varalle.

Voit aloittaa säästämisen jo muutamilla euroilla ohjaamalla S-ryhmän ostoistasi kertyvän Bonuksen suoraan valitsemaasi rahastoon joko S-mobiilin Säästäjä-palvelussa tai verkkopankissa. Säästäjässä voit Bonuksen lisäksi ohjata säästöön myös 50 sentistä 5 euroon jokaisesta pankkikorttimaksusta.

Huomaathan kuitenkin, että vain asiakasomistajatalouden pääjäsen, jonka tilille Bonus maksetaan, voi ohjata Bonuksen rahastoon.

Osio otsikolla Ota Säästäjä käyttöön

Ota Säästäjä-palvelu käyttöön

  1. Lataa S-mobiili puhelimesi sovelluskaupasta. Sovellus on saatavilla Applen iPhone-puhelimille sekä Googlen palveluilla varustetuille Android-puhelimille.
  2. Kirjaudu Säästäjä-palveluun ensimmäisellä kerralla S-Pankin verkkopankkitunnuksilla. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen valitsemallasi S-mobiilin tunnusluvulla, sormenjäljellä tai Face ID:llä (iOS).

Säästä Bonus rahastoon verkkopankissa

Voit säästää S-ryhmän ostoista kertyvän Bonuksen myös suoraan itse valitsemaasi S-Pankki Varainhoito -rahastoon S-Pankin verkkopankissa. S-Pankki Varainhoito -rahastoja on kolme riskitason mukaan luokiteltua vaihtoehtoa: 30, 70 ja 100. Rahastoissa ei ole merkintä- tai lunastuspalkkioita, maksat ainoastaan rahaston hallintaan liittyvät juoksevat kulut.

 

 

Lataa S-mobiili puhelimesi sovelluskaupasta

OTA SÄÄSTÄJÄ KÄYTTÖÖN

Saat S-mobiilin pankkipalvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun sinulla on tili ja verkkopankkitunnukset S-Pankissa.

Tunnukset hukassa? Näin uusit tunnuksesi


Säästä myös korttiostoksistasi

Kerryttämäsi S-ryhmän Bonuksen lisäksi voit Säästäjässä myös säästää 50 sentistä 5 euroon jokaisesta debit-korttimaksusta tai vaikka molemmat.

Säästäjä on S-Pankin digitaalinen säästämisen ja sijoittamisen palvelu, joka tarjoaa asiakkaan antamien vastausten perusteella S-Pankki Oyj:n säästämisen palveluita ja S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimia sijoitusrahastoja. Sijoittaessaan asiakkaan on hyvä muistaa, että sijoitustuotteiden historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Asiakkaan sijoitusrahastoihin sijoittamien varojen arvo voi nousta tai laskea ja sijoittaja ei välttämättä saa sijoittamiaan rahoja takaisin.

Heräsikö kysymyksiä?

Varaa aika sijoitusasiantuntijalle

Askarruttaako sinua jokin säästämiseen tai sijoittamiseen liittyvä kysymys? Varaa aika puhelintapaamiseen sijoitusasiantuntijamme kanssa. 

Varaa aika

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi