Säästä Bonuksesi rahastoon
Aloita säästäminen ja Bonus siirtyy jatkossa automaattisesti valitsemaasi rahastoon.
Säästä Bonuksesi rahastoon
Aloita säästäminen ja Bonus siirtyy jatkossa automaattisesti valitsemaasi rahastoon.
Säästä Bonuksesi rahastoon
Aloita säästäminen ja Bonus siirtyy jatkossa automaattisesti valitsemaasi rahastoon.
Säästä Bonuksesi rahastoon
Aloita säästäminen ja Bonus siirtyy jatkossa automaattisesti valitsemaasi rahastoon.

Rahastosäästäjäksi Bonuksella

Rahastosäästäminen on fiksu ja pitkällä tähtäimellä pankkitiliä tuottavampi tapa säästää hyvän tai pahan päivän varalle.

Voit aloittaa säästämisen jo muutamilla euroilla ohjaamalla S-ryhmän ostoistasi kertyvän Bonuksen suoraan valitsemaasi rahastoon joko S-mobiilin Säästäjä-palvelussa tai verkkopankissa. Säästäjässä voit Bonuksen lisäksi ohjata säästöön myös euron jokaisesta pankkikorttimaksusta.

Huomaathan kuitenkin, että vain asiakasomistajatalouden pääjäsen, jonka tilille Bonus maksetaan, voi ohjata Bonuksen rahastoon.

Säästä Bonus rahastoon Säästäjä-palvelussa

  1. Lataa S-mobiili puhelimeesi
    Lataa S-mobiili puhelimesi sovelluskaupasta ja ota Säästäjä-palvelu käyttöön. Aloittaaksesi tarvitset verkkopankkitunnukset, joita voit hakea lähimmässä asiakaspalvelupisteessämme.
  2. Kerro tavoitteesi ja millainen säästäjä olet
    Saat vastaustesi perusteella henkilökohtaisen säästösuunnitelman, jonka mukaan säästösi hajautetaan Säästäjä Uskalias- ja Säästäjä Maltillinen -yhdistelmärahastoihin sekä Säästäjä-tavoitetilille. Rahastoissa ei ole merkintä- tai lunastuspalkkioita, maksat vuositasolla enintään 0,5 % juoksevina kuluina.

    Kolme vertailua todistaa: Säästäjässä Suomen edullisimmat yhdistelmärahastot 

Kerryttämäsi S-ryhmän Bonuksen lisäksi voit Säästäjässä myös säästää euron jokaisesta debit-korttimaksusta tai vaikka molemmat.

 

Ota S-mobiili käyttöön

 

 

Lue lisää Säästäjästä

 

Säästäjä on S-Pankin digitaalinen säästämisen ja sijoittamisen palvelu, joka tarjoaa asiakkaan antamien vastausten perusteella S-Pankki Oy:n säästämisen ja FIM Varainhoito Oy:n sijoittamisen palveluita. Sijoittaessaan asiakkaan on hyvä muistaa, että sijoitustuotteiden historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Asiakkaan sijoitusrahastoihin sijoittamien varojen arvo voi nousta tai laskea ja sijoittaja ei välttämättä saa sijoittamiaan rahoja takaisin.

Säästä Bonus rahastoon verkkopankissa

Voit säästää S-ryhmän ostoista kertyvän Bonuksen myös suoraan itse valitsemaasi S-Säästörahastoon S-Pankin verkkopankissa. S-Säästörahastoja on kolme riskitason mukaan luokiteltua vaihtoehtoa: VarovainenKohtuullinen ja Rohkea. Rahastoissa ei ole merkintä- tai lunastuspalkkioita, maksat ainoastaan rahaston hallintaan liittyvät juoksevat kulut (Vuonna 2018: Varovainen 0,79 %, Kohtuullinen 1,02 % ja Rohkea 1,15 %).

Lue lisää

 

S-Säästörahastoja hallinnoi FIM Varainhoito Oy ja S-Pankki tarjoaa sijoituspalvelua välittäessään toimeksiantoja rahastoihin. Sijoittaessaan asiakkaan on hyvä muistaa, että sijoitustuotteiden historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Asiakkaan sijoitusrahastoihin sijoittamien varojen arvo voi nousta tai laskea ja sijoittaja ei välttämättä saa sijoittamiaan rahoja takaisin. Rahastojen esitteet löytyvät rahastojen omilta sivuilta.

Usein kysyttyä

Kun S-Rahastotilisi saldo on vähintään 10 euroa, kaikki sillä olevat rahat siirretään automaattisesti pankkipäivän jälkeisenä yönä valitsemaasi rahastoon. Rahastomerkintä toteutetaan rahaston sääntöjen mukaisesti seuraavan pankkipäivän kuluessa. Kun rahat ovat siirtyneet rahastotililtäsi, ne näkyvät Omat sijoitukset -sivulla viimeistään kolmen pankkipäivän kuluessa. Jatkossa voit seurata rahaston kehitystä verkkopankissa Omat sijoitukset -sivulla.

Kun avaat Bonus rahastoon -palvelun, S-Rahastotilistä tulee etujen maksutilisi eli jatkossa kaikki S-ryhmän sinulle maksamat edut siirtyvät rahastotilin kautta valitsemaasi rahastoon. Huomioithan, että heti rahastotilin avaamisen jälkeen seuraava maksettava Bonus saattaa vielä mennä vanhalle etujen maksutilillesi.

Voit keskeyttää Bonus rahastoon -palvelun verkkopankissa koska tahansa ja nostaa kertyneet säästöt. Voit nostaa säästöt myymällä rahasto-osuutesi verkkopankissa Säästöt ja sijoitukset-osiossa.

Voit seurata rahastojesi arvonkehitystä sekä S-mobiilissa että verkkopankissa Säästöt ja sijoitukset-osiossa.

Samassa osiossa näet myös S-Tuottotilisi ja S-Rahastotilisi saldon sekä muut sijoituksesi.

Kyllä voit. Voit milloin tahansa tehdä lisäsijoituksen rahastoon siirtämällä S-Pankin verkkopankissa S-Rahastotilille haluamasi summan.

Voit siirtää rahaa S-Rahastotilille myös muiden pankkien tileiltä tilisiirtona tai toistuvana maksuna. Näet S-Rahastotilisi tilinumeron S-Pankin verkkopankin Bonus rahastoon -osiosta.

Et voi. Voit sijoittaa ainoastaan siihen rahastoon, jonka olet valinnut kohderahastoksi avatessasi Bonus rahastoon -palvelun.

Voit vaihtaa kohderahastoa helposti verkkopankissa valitsemalla Säästöt ja sijoitukset > Bonus rahastoon > Sopimuksen tiedot. Muutos tulee voimaan heti, mutta seuraava siirto uuteen kohderahastoon toteutuu vasta sitten, kun rahastotilin saldo on vähintään 10 euroa. Vanhan kohderahastosi omistusosuudet säilyvät ja näet niiden arvon verkkopankissa Säästöt ja sijoitukset-välilehdellä sekä S-mobiilissa Sijoitukset-välilehdellä.

Voit tehdä lisäsijoituksia niin usein kuin haluat. Kaikki S-Rahastotilillä olevat varat siirretään automaattisesti arkipäivän jälkeisenä yönä valitsemaasi rahastoon, kun tilin saldo on vähintään 10 euroa.

Heräsikö kysymyksiä? 

Varaa aika sijoitusasiantuntijalle

Oletko harkinnut hieman suuremman summan sijoittamista, mutta haluaisit keskustella vaihtoehdoista vielä asiantuntijan kanssa? Varaa aika puhelintapaamiseen sijoitusasiantuntijamme kanssa.

Varaa aika

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20 ja pe klo 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi