Siirry suoraan sisältöön
Kortin käyttö

Miten käytän Visa Credit/Debit -korttiani verkkomaksamiseen?

Kortilla verkossa maksamiseen tarvitset korttinumerosi ja kortistasi löytyvän turvakoodin eli CVV-luvun. Jos käyttämäsi verkkokauppa käyttää Visa Secure (aiemmin Verified by Visa) -palvelua, tarvitset verkossa maksamiseen korttitietojen lisäksi omia S-Pankin verkkopankkitunnuksiasi. Arvioimme aina kunkin oston yhteydessä, voidaanko osto hyväksyä ilman verkkopankkitunnuksilla tunnistautumista. Lisäksi joidenkin myyjien mobiilisovelluksissa tehdyistä ostoista lähetetään puhelimeesi tekstiviestivahvistus. Viestin lähettäjä on S-Pankki.

Jotta korttimaksaminen internetissä onnistuu, tulee kortin verkkomaksurajan olla riittävä. Rajan voit tarkistaa ja muuttaa verkkopankissa ja S-mobiilissa. Uudet ja uusitut kortit tulee aktivoida ennen verkkomaksamista. Aktivointi tapahtuu, kun teet maksun tai noston kortin sirun avulla esimerkiksi kaupassa tai pankkiautomaatilla. Jos et ole aktivoinut korttiasi sirun avulla ennen ensimmäistä verkkomaksua, pyydämme sinua tunnistautumaan oston yhteydessä verkkopankkitunnuksilla.

Verkossa maksaessasi voit valita, maksatko ostokset pankki- vai luottotililtäsi: 

  • Maksaminen pankkitililtä: Käytä maksamiseen korttisi debit-puolen numeroa ja turvakoodia. Ensimmäiset 16 numeroa muodostavat korttinumerosi ja kolme viimeistä numeroa turvakoodin.
  • Maksaminen luottotililtä: Käytä maksamiseen credit-puolen numeroa ja kortin kääntöpuolelta löytyvää turvakoodia.

Miksi kannattaa maksaa luotolla?

Kortin luottotililtä maksaminen on monesti järkevä vaihtoehto. Maksaessasi esimerkiksi matkan S-Etukortti Visan luottopuolella, luottokorttiin sisältyvän ostoturvan ansiosta voit mahdollisissa ongelmatilanteissa saada rahasi takaisin. Ostoturva kattaa esimerkiksi matkatoimiston tai lentoyhtiön konkurssista aiheutuvat kulut.
> Lue lisää luottokortista