Siirry suoraan sisältöön

S-Tuottotili – turvaa ja joustoa paremmalla korolla

Kun haet säästöillesi tuottoa, mutta haluat niiden silti olevan vapaasti käytettävissäsi, tutustu S-Tuottotiliin. Se on riskitön säästötili, jolla voit tehdä talletuksia ja nostoja ilman rajoituksia. Talletuksille maksetaan korkoa ja ne kuuluvat talletussuojan piiriin.

Korko kasvaa talletusten mukana

Kun talletettavaa kertyy hieman enemmän, S-Tuottotili tarjoaa paremman koron kuin käyttelytili. Korkoprosentti kasvaa portaittain talletusmäärän noustessa.

”Korko lasketaan sen mukaan, minkä korkoportaan asiakas on saavuttanut. Lisäksi se lasketaan aina jokaisen päivän saldolle, ei kerran kuussa alimman saldon mukaan. Jos asiakas esimerkiksi nostaa S-Tuottotililtä muutamaksi päiväksi rahaa laskujen maksuun ennen tilipäivää, se vaikuttaa korkoon ainoastaan kyseisten päivien osalta. Korko myös maksetaan tilille kuukausittain, joten asiakas saa paremmin korkoa korolle”, kertoo S-Pankin tilien ja maksamisen tuoteryhmäpäällikkö Olli Myöhänen.

Korko on sidottu S-Pankin omaan viitekorkoon eli S-Primeen, joka seuraa markkinakorkojen kehitystä ja niihin kohdistuvia odotuksia. Yleisen korkotason muuttuessa myös S-Prime muuttuu.

Käytä kuten käyttelytiliä

S-Tuottotilillä nostojen tai talletusten määrää ei ole rajoitettu, toisin kuin yleensä vastaavissa säästämiseen tarkoitetuissa tileissä. Tiliä voikin käyttää pitkälti samaan tapaan kuin käyttelytiliä.

”S-Tuottotili mahdollistaa joustavan säästämisen. Asiakas voi vapaasti liikutella rahojaan ilman, että panoista tai otoista perittäisiin palkkioita. Laskujen maksaminenkin onnistuu ihan normaalisti. S-Tuottotiliin ei voi kuitenkaan liittää korttia. Tämä siksi, että näin tilillä olevia varoja tulee käytettyä harkitummin, ja fokus säilyy paremmin säästämisessä”, Olli Myöhänen sanoo.

Sopii myös palkka- ja etujenmaksutiliksi

Asiakas voi halutessaan ohjata S-Tuottotilille S-ryhmän Bonukset, maksutapaedun sekä mahdollisen osuuspääoman koron ja ylijäämän palautukset. Näin talletussumma kasvaa kuin huomaamatta. Olli Myöhäsen mukaan S-Tuottotili voi olla hyvä valinta myös palkkatiliksi.

”S-Tuottotilin avulla voi helpottaa oman talouden hallintaa. Jos ohjaa palkan suoraan sinne ja siirtää käyttelytilille esimerkiksi vain kuukausittain elämiseen tarvitsemansa summan, loppuosa palkasta jää automaattisesti säästöön kasvamaan korkoa.”

Näin helposti avaat S-Tuottotilin

S-Pankin tilit ovat maksuttomia asiakasomistajatalouteen kuuluville asiakkaillemme. Tilien määrää ei ole rajoitettu, vaan niitä voi olla samaan aikaan useita.

S-Tuottotilin avaaminen onnistuu helposti kirjautumalla verkkopankkiin ja valitsemalla Tilit > Avaa uusi tili.

 

Jos olet asiakasomistaja, mutta sinulla ei ole vielä verkkopankkitunnuksia, voit avata ne maksutta täällä.

Jos et ole vielä asiakasomistaja, voit liittyä täällä.

Voit myös varata ajan sinua lähimmälle asiakaspalvelupisteelle tai tulla halutessasi käymään ilman ajanvarausta. Otathan voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen mukaan.

Tutustu S-Tuottotiliin