Siirry suoraan sisältöön

Enemmän rahaa elämiseen, vähemmän seiniin

Miten usein huomaat eläväsi sitten kun -elämää? Haaveilevasi jostain, mikä toteutuu sitten joskus, kun lapset ovat isompia, töissä on vähemmän kiireistä, painoa on viisi kiloa vähemmän tai taloyhtiön putkiremontti ohi?

S-Pankki-konsernin viestintäjohtaja, Raija Gynther

 

Hetkessä eläminen on hieno ajatus, joka toteutuu valitettavan harvoin arjen pyörteissä. Usein syy lykätä suunnitelmia on taloudellinen: raha ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen. Menoilla on myös tapana kasaantua: eniten niitä on juuri silloin, kun rahaa on käytettävissä vähiten, eli esimerkiksi työuran alussa ja lasten ollessa pieniä.

Muun muassa tätä ristiriitaa helpottaaksemme tarjoamme S-Pankissa valittuihin kohteisiin uudenlaista, jopa 45 vuoden asuntolainaa. Asuminen on suurimmalle osalle suomalaisia suurin yksittäinen menoerä, joka rasittaa varsinkin pääkaupunkiseudulla taloutta jopa kohtuuttoman paljon. Pitkän laina-ajan myötä kuukausierät pysyvät pienempinä, mikä jättää enemmän rahaa muuhun elämiseen.

Tavoitteena on tarjota suomalaisille kodinostajille lisää valinnanvapautta asumisen rahoittamiseen. Joillekin lainan nopea takaisinmaksu on jatkossakin sopivin vaihtoehto. Silloin myös lainakustannukset pysyvät mahdollisimman pieninä. Toisille taas sopii paremmin asumismenojen keventäminen elämäntilanteen niin vaatiessa, kuten ruuhkavuosien aikaan.

Pankin tehtävä on varmistaa, että kukaan ei ota maksukykyynsä nähden ylisuurta lainaa. Siten turvaamme myös oman toimintamme kannattavuuden.

Aihe on herättänyt ilahduttavan paljon keskustelua, puolesta ja vastaan. Tämä osoitti, että uudenlaiselle avaukselle oli tilausta. Eri näkökulmat auttavat suomalaisia kodinostajia vertailemaan eri vaihtoehtoja asumisen rahoittamiseen yhä perustellummin.

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat