Siirry suoraan sisältöön

Maksut ja tilisiirrot

Voit tehdä maksuja ja tilisiirtoja omalta pankkitililtäsi eli S-Tililtä tai toisen henkilön tilitä, johon sinulla on laaja käyttöoikeus. S-Pankin verkkopankki sekä puhelimeen ladattava S-mobiili-sovellus tarjoavat hyvät mahdollisuudet hoitaa päivittäisiä raha-asioita helposti ja turvallisesti. Asiointia varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Näin saat verkkopankkitunnukset

Verkkopankissa voit:

KIRJAUDU VERKKOPANKKIIN

S-mobiilissa voit: 

    • Maksaa laskuja 
    • Tehdä tilisiirtoja (SEPA-alueella)
    • Siirtää rahaa omalta tililtä toiselle

TUSTUSTU JA LATAA

S-mobiililla tunnistaminen tekee maksamisesta entistäkin helpompaa

Kun otat käyttöösi S-mobiililla tunnistamisen, voit vahvistaa maksuja verkkopankissa ja S-mobiilissa sormenjäljellä tai itse valitsemallasi tunnusluvulla.

Tutustu S-mobiililla tunnistamiseen

Voit maksaa laskuja ja tehdä tilisiirtoja myös soittamalla asiakaspalveluumme 010 76 5800 ma–to kello 9–20, pe kello 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min.). Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai S-mobiilin tunnistamisen. Huomioithan, että asiakaspalvelupisteissämme ei voi maksaa laskuja.

Tilisiirtona (SEPA-alueelle) voit maksaa euromääräisiä maksuja kotimaahan ja ulkomaille SEPA-alueen maihin. Tilisiirtoa varten tarvitset maksun vastaanottajan IBAN-muotoisen tilinumeron.

Arkisin klo 16.30 mennessä tehdyt tilisiirrot välitetään muiden pankkien tileille saman päivän kuluessa. S-Pankin tilien väliset tilisiirrot välitetään reaaliaikaisesti.

Oman tilinumerosi löydät verkkopankista ja S-mobiilista.

Suoramaksu on tarkoitettu asiakkaille, joilla ei ole verkkopankkia käytössä. Suoramaksussa laskuttaja toimittaa sinulle laskun tiedot etukäteen, ja lasku maksetaan tililtäsi eräpäivänä automaattisesti. Voit tehdä suoramaksusopimuksia asiakaspalvelupisteissämme. Suoramaksun tietoja ei voi muuttaa verkkopankissa.

Katso lähin toimipaikka

Ulkomaan tilisiirto on SEPA-alueen ulkopuolelle tehtävä maksu. Ulkomaan tilisiirroiksi luetaan EU-maiden ulkopuolelle lähtevät tai ulkopuolelta saapuvat euromääräiset maksut sekä kaikki maksut muissa valuutoissa riippumatta saajan tai maksajan sijainnista.

Lisää ulkomaan tilisiirrosta

Voit lähettää laskut maksettavavaksi maksupalveluun. Maksupalvelukuoria saat asiakaspalvelupisteistämme.

Katso lähin toimipaikka

SEPA-suoraveloituksen avulla voit antaa laskuttajalle luvan veloittaa laskun summan eräpäivänä suoraan S-Pankin tililtäsi yhtenäisellä euromaksualueella. Tee ensin SEPA-suoraveloitusvaltakirja suoraan laskuttajan kanssa ja ole sen jälkeen yhteydessä meihin verkkopankin viestillä, jotta voimme sopia suoraveloituksen käyttämisestä. Suoraveloitus voi olla kertaluonteinen tai toistuva. Ennen suoraveloitusta laskuttaja lähettää sinulle ennakkoilmoituksen. 

Usein kysyttyä maksamisesta

Ehdot ja asiakirjat