Siirry suoraan sisältöön

Näin siirrät palkkasi S-Pankkiin

Nopein tapa siirtää palkka on ilmoittaa S-Pankin tilinumerosi työnantajasi palkanmaksajalle.

1. Tarkista S-Pankin tilinumerosi verkkopankissa tai S-mobiilissa.

2. Ilmoita S-Pankin tilinumerosi työnantajasi palkanmaksajalle oheisella lomakkeella tai muulla työnantajasi tarjoamalla tavalla esim. HR-järjestelmän kautta. Täytäthän tietosi huolelliseti lomakkeelle.

Muistathan tarvittaessa ennen palkan siirtämistä

Jos sinulla on S-Pankin verkkopankkitunnukset, voit täyttää valtakirjan verkkopankin Tilit-osiossa. Täytä valtakirjaan huolellisesti palkanmaksajan yhteystiedot (nimi, postiosoite, postinumero ja postitoimipaikka). Valtakirjan täytettyäsi S-Pankki postittaa sen palkanmaksajallesi. Huomioithan, että valtakirjan käsittelyaika on riippuvainen palkanmaksajasta.

Tarvittaessa voit samalla avata uuden tilin palkkaasi varten ja hakea maksutta käyttöösi tarpeisiisi sopivan S-Etukortti Visan. Muista siirtää myös e-laskut sekä toistuvat maksut, kuten vuokra tai lainanlyhennykset S-Pankkiin.

 KIRJAUDU VERKKOPANKKIIN

Jos verkkopankkitunnuksesi ovat hukassa, näin saat ne käyttöösi

Mikäli sinulla ei vielä ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, varaa aika asiakaspalvelupisteelle tarvittavien palveluiden avaamiseksi ja palkansiirtovaltakirjan täyttämiseksi. Voit toimittaa valtakirjan palkanmaksajallesi tämän jälkeen. Tarvittaessa S-Pankki voi postittaa sen puolestasi. Varaathan mukaan tarvittavat tiedot (palkanmaksajan nimi, postiosoite, postinumero ja postitoimipaikka). Huomioithan, että valtakirjan käsittelyaika on riippuvainen palkanmaksajasta.

Palkansiirron yhteydessä voit tarvittaessa avata uuden tilin palkkaasi varten ja hakea verkkopankkitunnukset sekä tarpeisiisi sopivan S-Etukortti Visan. Ne kaikki ovat osuuskauppojen asiakasomistajille maksuttomia. Muista siirtää myös e-laskut sekä toistuvat maksut, kuten vuokra tai lainanlyhennykset S-Pankkiin.

SIIRRY AJANVARAUKSEEN

 

Miksi palkka juuri S-Pankkiin?

S-Tili on monella tapaa mainio palkkatili:

  • Se on osuuskauppojen asiakasomistajille kuukausi- ja vuosimaksuton. Näin palkastasi, eläkkeestäsi, opintotuestasi tai muista säännöllisistä tuloistasi jää joka kuukausi enemmän käteen.
  • Tilin saldoa kasvattavat kuukausittain S-ryhmän ostoista kertyvä Bonus ja maksutapaetu.
  • Kun siirrät myös palkkasi samalle tilille Bonuksen ja maksutapaedun kanssa, voit hoitaa kaikki päivittäiset raha-asiasi kätevästi yhdeltä tililtä.
  • Tilin ohella myös verkkopankkitunnukset ja S-Etukortti Visa ovat sinulle asiakasomistajana maksuttomia.

Haluatko siirtää kaiken pankkiasiointisi S-Pankkiin? 

Hienoa, että olet kiinnostunut S-Pankin asiakkuudesta! Autamme sinua mielellämme asiointisi siirtämisessä toisesta pankista S-Pankkiin. Voit hoitaa pankin vaihtamisen itse ohjeidemme avulla tai tulla käymään asiakaspalvelupisteessämme, niin hoidetaan pankin vaihto yhdessä kuntoon. 

Tutustu pankinvaihtajan muistilistaan