Siirry suoraan sisältöön

Näin siirrät palkkasi S-Pankkiin

S-Tili on siitä mainio palkkatili, että se on osuuskauppojen asiakasomistajille kuukausi- ja vuosimaksuton. Näin palkastasi, eläkkeestäsi, opintotuestasi tai muista säännöllisistä tuloistasi jää joka kuukausi enemmän käteen. Lisäksi tilin saldoa kasvattavat kuukausittain S-ryhmän ostoista kertyvä Bonus ja maksutapaetu.

Kun siirrät myös palkkasi samalle tilille Bonuksen ja maksutapaedun kanssa, voit hoitaa kaikki päivittäiset raha-asiasi kätevästi yhdeltä tililtä. Tilin ohella myös verkkopankkitunnukset ja S-Etukortti Visa ovat sinulle asiakasomistajana maksuttomia.

Nopein tapa siirtää palkka on ilmoittaa uusi palkkatili itse työnantajalle

Nopeiten palkan siirtäminen hoituu, kun ilmoitat itse S-Pankin tilinumerosi työnantajasi palkanmaksajalle, esimerkiksi tällä lomakkeella. Tilinumerosi löydät verkkopankista tai S-mobiilista. Täytäthän lomakkeen huolellisesti.

Muistathan tarvittaessa ennen palkan siirtämistä


Muista siirtää myös e-laskut sekä toistuvat maksut, kuten vuokran tai lainanlyhennykset S-Pankkiin.

Jos sinulla on S-Pankin verkkopankkitunnukset, voit siirtää palkkasi S-Pankin tilillesi helposti verkkopankissa. Kirjaudu sisään verkkopankin palkansiirtopalveluun ja täytä tiedot työnantajastasi. 

Tarvittaessa voit samalla avata uuden tilin palkkaasi varten ja hakea maksutta käyttöösi tarpeisiisi sopivan S-Etukortti Visan. Muista siirtää myös e-laskut sekä toistuvat maksut, kuten vuokra tai lainanlyhennykset S-Pankkiin.

 SIIRRÄ PALKKA

Jos verkkopankkitunnuksesi ovat hukassa, näin saat ne käyttöösi

 

Katso video: Näin siirrät palkan S-Pankkiin

Mikäli sinulla ei vielä ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, palkansiirto onnistuu asiakaspalvelupisteissämme. Noin 90 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua ilman ajanvarausta myös iltaisin ja lauantaisin.

Palkansiirron yhteydessä voit tarvittaessa avata uuden tilin palkkaasi varten ja hakea verkkopankkitunnukset sekä tarpeisiisi sopivan S-Etukortti Visan. Ne kaikki ovat osuuskauppojen asiakasomistajille maksuttomia. Muista siirtää myös e-laskut sekä toistuvat maksut, kuten vuokra tai lainanlyhennykset S-Pankkiin.

Katso lähin asiakaspalvelupiste

Jos haluat hoitaa asiasi asiakaspalvelupisteellämme jonottamatta, voit myös varata ajan tapaamiseen. Siirry ajanvaraukseen

 

Haluatko siirtää kaiken pankkiasiointisi S-Pankkiin? 

Hienoa, että olet kiinnostunut S-Pankin asiakkuudesta! Autamme sinua mielellämme asiointisi siirtämisessä toisesta pankista S-Pankkiin. Voit hoitaa pankin vaihtamisen itse ohjeidemme avulla tai tulla käymään asiakaspalvelupisteessämme, niin hoidetaan pankin vaihto yhdessä kuntoon. 

Tutustu pankinvaihtajan muistilistaan