Siirry suoraan sisältöön

Miksi keräämme ja mihin käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietojasi alla oleviin tarkoituksiin.

  • Palvellaksemme sinua. Tämä tarkoittaa esimerkiksi viesteihisi vastaamista, hakemuksiesi käsittelemistä ja sopimusten tekemistä kanssasi.
  • Hallitaksemme S-Pankki-konsernin riskejä ja noudattaaksemme lakeja, sääntelyä sekä viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Meitä velvoittava lainsäädäntö ja viranomaisohjeistus edellyttävät, että meillä on asiakkaistamme riittävät tiedot muun muassa asiakkaiden tuntemiseksi ja viranomaisraportoinnin suorittamiseksi.
  • Kehittääksemme toimintaamme. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tuotteidemme ja palveluidemme, asiakaspalvelumme, myyntimme ja markkinointimme kehittämistä.
  • Ennakoidaksemme tarpeitasi. Pyrimme tietojesi perusteella ennakoimaan toimintaasi ja tarpeitasi. Näin pystymme tarjoamaan sinulle parhaiten sopivia ja yksilöityjä tuotteita ja palveluja.
  • Arvioidaksemme tuotteen riskejä tai sopivuutta sinulle. Tällöin käytämme henkilötietojasi esimerkiksi luoton myöntämisen yhteydessä asiakas- ja riskiluokituksen tekemiseen tai sinulle sopivan sijoitustuotteen arvioimiseen.
  • Lähettääksemme sinulle asiakas- ja markkinointiviestintää.Voimme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle tuotteitamme ja palveluitamme koskevaa asiakas- tai markkinointiviestintää joko luvallasi tai kun se on suoraan lain nojalla sallittua. Voimme myös suositella tai kohdentaa sinulle S-Pankin ja yhteistyökumppaneiden sisältöjä henkilötietojesi perusteella verkkosivuillamme tai verkkopankissa.