Siirry suoraan sisältöön
S-mobiilin pankkipalvelut, verkkopankki ja S-mobiilin tunnistaminen ovat poissa käytöstä keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 23.00–7.00. Pahoittelemme katkosta palveluiden käytössä.

Muutoksia aukioloajoissa pääsiäisenä

25.3.2024

Pääsiäinen aiheuttaa muutoksia asiakaspalvelumme aukioloaikoihin. S-mobiilissa ja verkkopankissa pankkiasioiden hoitaminen onnistuu myös pääsiäisenä vuorokauden ympäri.

S-Pankin puhelinpalvelussa, chat-palvelussa ja sosiaalisen median asiakaspalvelussa olemme paikalla kiirastorstaina 28.3. kello 9–13. Vietämme pääsiäistä 29.3–1.4., jolloin asiakaspalvelumme on suljettuna.  Pääsiäisen jälkeen palvelemme tiistaista 2.4. alkaen normaalisti klo 9-16.

Suosittelemme asiointia S-mobiilissa ja verkkopankissa, jotka ovat käytettävissä myös pääsiäisen aikaan. Myös verkkosivuillamme oleva virtuaaliavustaja Aulis palvelee vuorokauden ympäri. Voit tarkistaa sinua lähimmän toimipaikan aukioloajat verkkosivujemme toimipaikkahausta.

Muistathan myös, että korttien ja pankkitunnusten sulkupalvelut ovat avoinna 24h/vrk. Korttien sulkupalvelu palvelee numerossa 020 333 (pvm/mpm) ja pankkitunnusten sulkupalvelu numerossa 09 6964 6820 (pvm/mpm). Lue lisää turvallisesta pankkiasioinnista.

Hyvää ja rauhallista pääsiäistä!

Tarkista verkkosivuiltamme, mitkä kaikki raha-asiat voit hoitaa verkkopankissa ja S-mobiilissa