Gå direkt till innehållet
Banktjänsterna i S-mobil, webbanken och identifieringen i S-mobil är tillfälligt ur bruk natten mellan onsdag och torsdag kl. 23–7. Vi beklagar avbrottet i tjänsterna.

Ändringar i öppettiderna under påsken

2024-03-25

Påsken medför ändringar i kundtjänstens öppettider. I S-mobil och på webbanken kan du sköta bankärenden dygnet runt även under påsken.

S-Bankens telefontjänst, chattjänst och kundtjänst i sociala medier är öppna på skärtorsdagen den 28 februari klockan 9–13. Vi firar påsk mellan den 29 mars och 1 april. Under denna tid är vår kundtjänst stängd. Efter påsken på tisdag den 2 april betjänar vi normalt klockan 9–16.

Vi rekommenderar att du använder S-mobil och webbanken som är tillgängliga även under påsken. Du kan kontrollera öppettiderna för ditt närmaste serviceställe genom att använda sökfunktionen under Serviceställen på vår webbplats. 

Kom också ihåg att spärrtjänsterna för kort och bankkoder är öppna 24 h/dygn. Spärrtjänsten för kort nås på tfn 020 333 (lna/msa) och spärrtjänsten för bankkoder på tfn 09 6964 6820 (lna/msa). Läs mer om säker hantering av bankärenden.

Glad påsk!