Siirry suoraan sisältöön

Veronpalautukset S-Pankin tileillä 3. elokuuta – Lue 5 vinkkiä palautusten käyttöön

31.7.2023

Vuoden 2023 yksi veronpalautusten maksupäivistä on torstai 3. elokuuta. Rahat eivät välttämättä näy tilillä vielä heti aamusta, joten maltti on valttia. Katso myös vinkkimme palautusten käyttöön.

Verohallinto maksaa suurelle osalle verovuoden 2022 veronpalautukset torstaina 3. elokuuta 2023, asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Veronpalautus ei välttämättä näy tilillä heti aamusta, vaan rahat voivat tulla tilille vasta myöhemmin päivän aikana. Verohallinto maksaa palautuksia heinä–joulukuun välisenä aikana asiakkaille eri aikaan.

OmaVerosta voit tarkistaa, mikä tilinumerosi Verohallinnolla on tällä hetkellä tiedossa ja tarvittaessa muuttaa tiedot.

Lue lisää veronpalautuksista Verohallinon verkkosivuilla

5 vinkkiä veronpalautusten käyttöön

 1. Tee kesäretki.
  Kesää on vielä jäljellä! Tee retki mökille, mummolaan, huvipuistoon tai varaa yö hotellista. Kesällä on paljon mukavia tapahtumia ympäri Suomea. Valitse mieleisesi!
 2. Laita rahat poikimaan säästöön.
  Usko pois, kiität itseäsi tästä vaihtoehdosta tulevaisuudessa. Kuluttaminen on helppoa, mutta säästäminen vaatii pitkäjänteisyyttä ja kaiken lisäksi säästäminen on aina fiksua. Säästämisessä erinomainen arjen helpottaja on S-Pankin Säästäjä-palvelu, joka ehdottaa sinulle sopivaa ratkaisua vastattuasi kartoittaviin kysymyksiin.
 3. Hyödynnä korkojen nousu.
  Määräaikaistilillä varat ovat sidottuja sovitun määräajan ja korko on kiinteä. Tuottotili on hyvä valinta, jos haluat laittaa rahaa säästöön pikkuhiljaa ja tehdä nostoja milloin haluat. Tuottotilin korko kasvaa portaittain talletusmäärän noustessa. Tutustu vaihtoehtoihin
 4. Säästä ensiasuntoon.
  Jos suunnittelet ensiasunnon hankintaa, kannattaa säästäminen aloittaa jo nyt. Ensiasunnon ostajalle sopii erinomaisesti ASP-säästäminen, joka on mahdollista aloittaa 15–44-vuotiaana.
 5. Panosta kotiin tai pihaan.
  Käytä veronpalautukset fiksuun kuluttamiseen, vaikkapa kodin siivouspalvelujen ostamiseen tai remontoimiseen. Nyt kun kotona vietetään usein aikaa myös etätöissä, kannattaa omasta kodista tehdä mahdollisimman viihtyisä – työergonomiaan ja -viihtyvyyteen panostaminen maksaa itsensä varmasti takaisin.

Varo huijausviestejä, joita lähetetään myös Verohallinnon nimissä

Verohallinnon nimissä on lähetetty huijausviestejä sekä sähköpostitse että tekstiviesteinä. Viestissä saatetaan vaatia esimerkiksi maksamattomia veroja tai kertoa veronpalautuksesta, jota ei ole olemassa. Huijausviestien lisäksi Verohallinnon asiakkaita on yritetty houkutella huijaussivustoille hakukoneiden tarjoamien linkkien avulla. Huijauksissa on tyypillistä, että viestissä on klikattava linkki. On hyvä muistaa, että Verohallinto tai pankki ei lähetä viestejä, joissa on linkki ja joissa pyydetään kirjautumaan linkin takana olevalle sivustolle.

Lue tarkemmin huijauksista Verohallinnon sivuilta
Lue lisää turvallisesta pankkiasioinnista