Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki vahvistaa sijoitustiimiään - Antti Raappana hoitamaan USA-rahastoa

22.8.2023

Antti Raappana on liittynyt S-Pankin salkunhoitotiimiin ja aloittanut uutena senior salkunhoitajana S-Pankki USA -rahastossa. Raappana tuo mukanaan laajaa kokemusta, joka vahvistaa perinteikkään “jenkkirahaston” asemaa entisestään.

S-Pankki jatkaa päättäväistä kasvuaan varainhoidossa ja panostuksiaan salkunhoitoon.

"Olemme innoissamme siitä, että Antti Raappana on liittynyt Seppo Kurki-Suonion johtamaan osaketiimiimme. Raappana on työskennellyt sijoitusalalla yli 20 vuotta ja osakerahastonhoitajana yli 10 vuotta ja tuo mukanaan arvokasta osaamista S-Pankki USA -rahastoon", sijoitusjohtaja Mika Leskinen sanoo.

S-Pankki USA Osake -rahasto sijoittaa pääasiallisesti suurten, kasvavien, kannattavien ja taseeltaan terveiden yhdysvaltalaisten yhtiöiden osakkeisiin. Yhdysvaltojen talous ja osakemarkkinat ovat maailman suurimmat. Yhdysvaltojen valtavat kotimarkkinat, innovatiivinen yrityssektori, johtava asema muun muassa teknologiasektorilla, muita kehittyneitä talouksia nuorekkaampi ikärakenne ja omien uusien energiavarojen antama kustannusetu yhdistettynä maan asemaan globaalina turvasatamana tekee Yhdysvaltojen osakemarkkinoista pitkällä aikavälillä houkuttelevan sijoituskohteen.

“USA:han ja sen sijoitusmarkkinoihin kohdistuu juuri nyt paljon mielenkiintoa erityisesti teknologiasektorin innovaatioiden ja uusien käyttösovellusten myötä. Myös ensi vuonna pidettäviin presidentinvaaleihin kohdistuu runsaasti huomiota. Olen iloinen saadessani hoidettavakseni perinteikkään, alun perin jo vuonna 1999 perustetun rahaston”, Antti Raappana sanoo.

Raappanalla on laaja ja monipuolinen työhistoria sijoitusalalla. Ennen siirtymistään S-Pankkiin hän on työskennellyt pohjoismaisessa finanssikonsernissa salkunhoitajana Chief Portfolio Manager -tittelillä. Hän on myös suorittanut kansainvälisesti arvostetun CFA-tutkinnon.

S-Pankki on Suomen kolmanneksi suurin varainhoitaja rahastojen osuudenomistajien määrällä mitattuna. Pankki tarjoaa laajan valikoiman säästämisen ja sijoittamisen palveluita kuluttaja-asiakkaille sekä yksilöllisiä varainhoidon ratkaisuja varakkaille yksityishenkilöille ja institutionaalisille sijoittajille. S-Pankki-rahastojen tuotoista pääsevät nauttimaan niiden osuudenomistajien lisäksi myös täyden valtakirjan varainhoidon Private Banking -asiakkaat sekä suosittujen S-Pankki Varainhoito -yhdistelmärahastojen sijoittajat ja Säästäjä-palvelun käyttäjät.

“Vuoden ensimmäisellä puoliskolla S-Pankki-rahastojen nettomerkintöjen kehitys oli rahastoyhtiöiden keskiarvoa vahvempaa. Mielestäni se kertoo siitä, että sijoittajat luottavat rahastoistamme huolehtivien salkunhoitajien ammattitaitoon myös silloin, kun markkinoilla hermoillaan tavallista enemmän”, Leskinen sanoo.

Median yhteydenotot:
Mika Leskinen, sijoitusjohtaja, S-Pankki, p. 09 6134 6103, mika.leskinen@s-pankki.fi

Näin aloitat säästämisen

Rahastosäästäminen on helppo tapa kartuttaa säästöjä. Ammattitaitoinen rahastonhoitaja huolehtii hoitamansa rahaston sijoituksista. Säästämisen aloittaminen onnistuu monella tavalla. Valitse itsellesi sopiva tapa säästämisen ratkaisuistamme.

Osta rahastoja

 

Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy.

Tämä on mainos. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Tuotossa ei ole huomioitu mahdollisia tuotonmaksuja. Alle vuoden toimineiden rahastojen osuussarjojen osalta tuotto esitetään annualisoimattomana.

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Tutustu ennen sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja sijoittajan avaintietoihin. Rahastoesitteet ovat saatavilla s-pankki.fi/sijoittaminen