Siirry suoraan sisältöön

Kaupan alan lakon vaikutukset Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteissä

9.2.2023

Kaupan alaa koskevan lakon aikana 9.–10.2.2023 osa Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteistä palvelee poikkeuksellisin aukioloajoin ja osa palvelupisteistä voi olla kokonaan suljettuna.

Poikkeuksellisista aukioloajoista tiedotetaan asiakaspalvelupisteiden yhteydessä sijaitsevilla infonäytöillä. Suosittelemme lakon aikana asiointia S-mobiilissa ja S-Pankin verkkopankissa. Asiakasomistajuuteesi liittyviä asioita voit hoitaa myös S-kanavalla S-käyttäjätilin kautta. S-Etukortti Visalla voit nostaa ja tallettaa käteistä auki olevien S-ryhmän toimipaikkojen kassoilla, ja myös automaatit palvelevat normaaliin tapaan.

Mikäli sinulla oli aika varattuna Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki pisteelle 9.–10.2., niin sinuun ollaan yhteydessä uuden ajan sopimiseksi. Uusia aikoja loppuviikkoon ei ole mahdollista varata.

Jos pankkitunnuksesi ovat lukkiutuneet, niin saat ne avattua käymällä sinua lähimmällä asiakaspalvelupisteellä. Muistathan ottaa mukaan voimassa olevan passin tai henkilökortin. Lähimmän palvelupisteen voit tarkistaa toimipaikkahausta. Palvelupisteiden aukioloajat päivittyvät torstain kuluessa.

Pahoittelemme lakosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lue lisää S-mobiilista ja verkkopankista
Lue lisää lukkiutuneista verkkopankkitunnuksista