Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki Pääomarahastot Oy sulautuu S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:öön

29.8.2022

S-Pankki jatkaa varallisuudenhoitoliiketoimintansa kehittämistä sulauttamalla S-Pankki Pääomarahastot Oy:n S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:öön. Sulautuminen astuu voimaan 30.9.2022.

Sulautuminen yksinkertaistaa S-Pankki-konsernin organisaatiorakennetta sekä selkiyttää ja vahvistaa S-Pankin kattavien varainhoitopalveluiden hallinnointia entisestään vastaamaan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeita muuttuvassa toimintaympäristössä. Sulautuminen ei vaikuta S-Pankki Pääomarahastot Oy:n hallinnoimiin rahastoihin, niiden ehtoihin eikä asiakkaiden sijoituksiin kyseisissä rahastoissa.

Sulautumisen myötä S-Pankki Pääomarahastot Oy:n rahastojen hallinnointiyhtiö vaihtuu S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:ksi 30.9.2022. Samassa yhteydessä rahastonhoitajat ja muu S-Pankki Pääomarahastot Oy:n henkilöstö siirtyy S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:n palvelukseen. Asiakkaiden palvelut ja asiointi jatkuvat ennallaan, eikä muutos edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Samat tutut ja kokeneet varainhoidon asiantuntijat palvelevat asiakkaita jatkossakin entiseen tapaan.

Lisätietoja sulautumisesta ja sen vaikutuksista on saatavilla tarvittaessa omalta yhteyshenkilöltä tai S-Pankin asiakaspalvelusta.

 

S-Pankki Pääomarahastot Oy ja S-Pankki Rahastoyhtiö Oy