Siirry suoraan sisältöön

S-mobiilissa nyt myös LähiTapiolan vakuutukset

8.12.2016

S-mobiilista löytyy nyt kauppa-, pankki- ja sijoituspalveluiden ohella myös LähiTapiolan vakuutukset. LähiTapiola on S-ryhmän vakuutusyhteistyökumppani, jonka vakuutuksista asiakasomistajat saavat Bonusta.S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille sekä S-Pankin asiakkaille tarkoitettu maksuton mobiilisovellus, joka tuo arkea helpottavia palveluita kätevästi suoraan puhelimeesi. Sovellus koostuu Oma kauppa-, Pankki-, Sijoitukset- ja ABC-mobiilitankkaus-osioista sekä uudesta, asiakkaiden toivomasta Vakuutukset-osiosta.

Vakuutukset-osiosta löytyvät seuraavat palvelut ja toiminnot:

  • LähiTapiolan vakuutuksesi
  • Korvauspalvelun ja lähimmän toimipisteen yhteystiedot
  • Vakuutuslaskut sekä mahdollisuus siirtää niiden eräpäivää
  • Mahdollisuus rekisteröidä asiakasomistajuus Bonuksen kerryttämiseksi vakuutusmaksuista
  • LähiTapiolan tarjoamat edut ja palvelut
  • Mahdollisuus ostaa Älyhenkivakuutus sekä myöhemmin myös muita vakuutuksia
  • Suojatun viestin lähettäminen LähiTapiolan verkkopalveluun

Vakuutukset-osiosta näet myös, kuinka paljon sinulle on kertynyt Bonusta vakuutusmaksuista viimeisen 12 kuukauden ajalta. LähiTapiola lähettää kerran kuussa S-ryhmään Bonuksen maksamista varten tiedot vakuutusmaksuista, mutta muita tietoja, kuten S-ryhmän, S-Pankin ja LähiTapiolan asiakkaiden ostotietoja ei yhdistetä S-mobiilissa.

Palvelua kehitetään jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia on luvassa jo ensi vuonna. 

Näin saat S-mobiilin käyttöösi

Voit ladata S-mobiilin puhelimeesi App Storesta, Google Play Storesta tai Windows Phone Storesta. Löydät sovelluksen hakusanalla S-mobiili. Saadaksesi kaikki palvelut käyttöösi tarvitset ensimmäisellä kirjautumiskerralla S-Pankin verkkopankkitunnukset: käyttäjätunnuksen, salasanan sekä tunnuslukutaulukon. Jatkossa voit kirjautua sisään pelkällä verkkopankin salasanalla. 

Näin saat Vakuutukset-osion käyttöösi

Voit ottaa Vakuutukset-osion käyttöösi, jos olet täysi-ikäinen ja S-ryhmän asiakasomistaja. Vakuutusasiointia varten tarvitset S-Pankin verkkopankkitunnukset. Kirjaudu ensin S-mobiiliin ja valitse Vakuutukset-välilehti, jonka löydät pyyhkäisemällä kolme kertaa vasemmalle. Valitse Ota käyttöön ja etene palvelun sinulle antamien ohjeiden mukaisesti. Jos Vakuutukset-osio ei näy puhelimessasi, päivitä S-mobiili sovelluskaupasta.

Usein kysyttyä S-mobiilista

Usein kysyttyä S-mobiilin Vakuutukset-osiosta

Lisätietoa S-mobiilista

Lisätietoa LähiTapiolan vakuutuksista

Näin saat S-Pankin verkkopankkitunnukset