Siirry suoraan sisältöön

S-Pankilta uusi tuote: S-Asuntorahasto

3.4.2014

S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajat voivat jatkossa sijoittaa asuntoihin S-Pankin uuden S-Asuntorahaston kautta. Uusi rahasto tarjoaa asiakasomistajille mahdollisuuden ryhtyä asuntosijoittajaksi jopa 200 euron minimisijoituksella.

 

Uusi rahasto sijoittaa pääasiassa vuokra-asuntoihin Suomen kasvukeskuksissa ja sen kautta voi sijoittaa asuntomarkkinoihin helposti ja vaivattomasti, ilman asunnon ostamisen tai ylläpidon vaivaa.

– Asuntosijoittaminen on hyvä keino hajauttaa salkkua ja saada tasaista tuottoa kohtuullisella riskillä. Rahaston tuotto-odotus perustuu vuokratuoton lisäksi myös asuntojen arvon muutokseen. Merkintätoimeksiannon tekeminen onnistuu helposti S-Pankin verkkopankissa, kertoo S-Pankin henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Marja Pajulahti.

S-Asuntorahasto on jo neljäs S-Pankin lanseeraama S-Rahasto. Ensimmäiset kolme S-Rahastoa, bonussäästämiseen tarkoitetut S-Säästörahastot Varovainen, Kohtuullinen ja Rohkea, lanseerattiin marraskuussa 2013.

S-Rahastot ovat S-ryhmän asiakasomistajille suunnattuja FIM Varainhoito Oy:n rahastojen osuussarjoja ja ne sisältävät kaikki asiakasomistajaedun. Etu voi liittyä esimerkiksi kuluihin, minimisijoituksen määrään tai mahdollisuuteen siirtää Bonus automaattisesti rahastoon. Edut
vaihtelevat rahastoittain. S-Asuntorahasto on FIM Asuntotuotto Erikoissijoitusrahaston osuussarja ja sen asiakasomistajaetuna on normaalia pienempi minimisijoitus.

Lisätietoa:

 

Marja Pajulahti, johtaja, henkilöasiakasliiketoiminta S-Pankki Oy, puh 09 453 7106, marja.pajulahti@lahitapiola.fi

Mikko Mursula, toimitusjohtaja, FIM Oy, puh 09 6134 6361,
mikko.mursula@fim.com S-

Asuntorahastoon ja muihin S-Rahastoihin voi tutustua täällä

S-ryhmään kuuluva S-Pankki on suomalainen kauppapankki, jolla on yli 2,6 miljoonaa asiakasta. Se tarjoaa asiakkailleen palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankki palvelee asiakkaitaan yli 700:ssa S-ryhmän
toimipaikassa kautta maan sekä verkkopankissa ja puhelinpalvelussa. S-Pankin palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-Etukortin käyttäjille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuutta kuvaava Avainlippu-tunnus.