Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin luottokortti on tuottokortti

16.4.2012

S-Pankin S-Etukortti Visa säilyttää paikkansa markkinoiden edullisimpana luottokorttina. Keskeisenä valttina S-Pankin kortissa on edullisen luottokoron lisäksi maksuttomuus: S-Etukortti Visa on osuuskaupan asiakasomistajille kuukausi- ja vuosimaksuton. Tämän ansiosta kortin käytön kokonaiskustannuksen ilmaiseva todellinen vuosikorko muodostuu markkinoiden edullisimmaksi.

 

Helsingin Sanomien 11.4.2012 uutisoimassa Suomen Rahatiedon vertailussa S-Etukortti Visa päihitti muiden pankkien vastaavat tuotteet. Eroa S-Pankin ja toiseksi edullisimman korttiluoton todellisessa vuosikorossa oli kokonainen prosenttiyksikkö. Kalleimman ja halvimman korttiluoton välinen ero kasvoi 4,6 prosenttiyksikköön. Ei siis ole yllättävää, että S-Etukortti Visa löytyy jo yli miljoonan suomalaisen lomapakosta.

Edullisen luoton lisäksi S-Etukortti Visa on muutenkin ylivoimainen - samalla kortilla hoituu maksaminen, joko tililtä tai luotolta, ja Bonuksen kerryttäminen. Lisäksi S-ryhmässä
S-Etukortilla maksetuista ostoksista maksetaan asiakkaalle maksutapaetua. Näin S-Pankissa luottokortti on todellinen tuottokortti!