Gå direkt till innehållet

S-Bankens kreditkort ger avkastning

2012-04-16

S-Bankens S-Förmånskort Visa håller sin ställning som det mest förmånliga kreditkortet på marknaden. En betydande fördel utöver den förmånliga krediträntan är att S-Bankens kort är avgiftsfritt: handelslagens ägarkunder betalar vare sig månads- eller årsavgift för S-Förmånskortet Visa. Därför är den effektiva räntan, som uttrycker de totala kostnaderna för användningen av kortet, den mest förmånliga på marknaden.

Enligt Suomen Rahatieto Oy:s jämförelse i Helsingin Sanomat den 11 april 2012 överträffade S-Förmånskortet Visa de övriga bankernas motsvarade produkter. Skillnaden i den effektiva räntan på S-Bankens och på den näst förmånligaste kortkrediten var en hel procentenhet. Skillnaden mellan den dyraste och den förmånligaste kortkrediten var hela 4,6 procentenheter. Det är alltså inte alls förvånande att över en miljon finländare redan använder S-Förmånskortet Visa.

S-Förmånskortet Visa är överlägset också på andra sätt, inte enbart tack vare den förmånliga krediten – med ett och samma kort kan kunden betala, antingen direkt från kontot eller på kredit, och samla Bonus. Dessutom får kunden betalningssättförmån för inköp inom S-gruppen som betalas med S-Förmånskortet. S-Bankens kreditkort ger alltså god avkastning!