Siirry suoraan sisältöön
Kiinteistörahastoihin sijoittava erikoissijoitusrahasto

S-Pankki Kiinteistövarainhoito C

Avaintietoesite
Osio otsikolla Rahaston esittely

S-Pankki Kiinteistövarainhoito -erikoissijoitusrahasto hajauttaa varansa markkinatilanteen ja salkunhoidon näkemyksen mukaan pääasiassa toisiin kiinteistörahastoihin, jotka sijoittavat muun muassa asuntoihin, toimitiloihin, tontteihin, metsään sekä peltoihin. Rahasto sopii sijoittajalle, joka tavoittelee tasaista tuottoa kohtuullisella riskillä.

Riski
Tuotto alusta* -
Kertasijoitus vähintään 1 000 000 €

Rahaston merkintäpäivät

 

Rahaston merkintäpäivä on kunkin kuukauden 15. päivä (tai sitä seuraava pankkipäivä) ennen klo 14.00.

Rahaston lunastuspäivä on kunkin kalenterivuoden maalis- ja syyskuun 15. päivä (tai sitä seuraava pankkipäivä) ennen klo 14.00.

C-osuussarjan lunastustoimeksianto tulee toimittaa viimeistään edeltävänä lunastuspäivänä ennen klo 14.00.

Rahastoa hoitaa

Ville Yrjölä
johtaja,
Kiinteistörahastot
ville.yrjola@s-pankki.fi

  
Osio otsikolla Palkkiot

Palkkiot **

** Lunastuspalkkio on:

  • 5,00 % jos sijoitusaika on alle 2 vuotta
  • 4,00 % jos sijoitusaika on vähintään 2 vuotta mutta alle 3 vuotta
  • 3,00 % jos sijoitusaika on vähintään 3 vuotta mutta alle 4 vuotta
  • 2,00 % jos sijoitusaika on vähintään 4 vuotta mutta alle 5 vuotta
  • 1,00 % jos sijoitusaika on vähintään 5 vuotta

Rahaston varoista voidaan veloittaa tuottosidonnaisena palkkiona enintään 15 prosenttia kalenterivuodessa rahaston vertailutuoton ylittävästä tuotosta. Rahaston vertailutuotto on 5 % kalenterivuodessa.

Merkintäpalkkio tilitetään rahastoyhtiölle ja lunastuspalkkio tilitetään rahastolle täysimääräisenä. Nämä ovat palkkioiden enimmäismäärät, jotka voidaan veloittaa sijoituksesta kuluina merkinnän ja lunastuksen yhteydessä. Hallinnointipalkkio sisältää säilytyspalkkion.

*Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Tuotossa ei ole huomioitu mahdollisia tuotonmaksuja. Alle vuoden toimineiden rahastojen osuussarjojen osalta tuotto esitetään annualisoimattomana.

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Tutustu ennen sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja sijoittajan avaintietoihin.

Rahaston sijoituksissa ei oteta huomioon ympäristön kannalta kestäviä taloudellisia toimintoja koskevia EU:n kriteerejä. Rahaston sijoituspäätöksissä huomioidaan kuitenkin kestävyysriskit.

Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy