Siirry suoraan sisältöön

Helmikuun rahasto – Kohti vähähiilisempää tulevaisuutta

Helmikuun rahasto – Kohti vähähiilisempää tulevaisuutta

Helmikuun rahasto – Kohti vähähiilisempää tulevaisuutta

Helmikuun rahasto – Kohti vähähiilisempää tulevaisuutta

Kuukauden rahasto – aloita säästäminen ja sijoittaminen jo tänään

Mielestämme jokaisella pitää olla mahdollisuus laittaa omat rahat tuottamaan. Siksi pyrimme tekemään rahastosäästämisestä ja sijoittamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Kuukauden rahasto on asiantuntijoidemme valitsema ajankohtainen vaihtoehto. Tältä sivulta löydät tuoreen kuukauden rahaston, mutta myös aiemmat kuukauden rahastot viimeisen puolentoista vuoden ajalta.

Helmikuun Kuukauden rahasto

Tutustu vuoden 2024 Kuukauden rahastoihin

Osio otsikolla Aiemmat Kuukauden rahastot

Tutustu vuoden 2023 Kuukauden rahastoihin

Tutustu vuoden 2022 Kuukauden rahastoihin

Tämä on mainos. Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Tuottoluvuissa on huomioitu mahdolliset tuotonmaksut. Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Tutustu ennen sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja sijoittajan avaintietoihin.

Osio otsikolla Vastuullisuus

Vastuullisuus sijoittamisessa

 

Vastuullinen sijoittaminen on meille kiinteä osa sijoituspäätöksiä. Sijoitusten tuoton lisäksi pyrimme myös luomaan ympäristöllistä ja yhteiskunnallista hyötyä vastuullisella sijoittamisella.

Lue vastuullisuudesta sijoittamisessa

Vinkit säästämiseen ja sijoittamiseen

Kuukauden rahasto -sivu tarjoaa asiantuntijoidemme valitsemia säästämisen ja sijoittamisen ajankohtaisia sijoitusvaihtoehtoja ja apua pohdintaan, kun mietit, mikä voisi olla paras rahasto sinulle. Valintatyökalumme auttaa, kun mietit sinulle sopivinta tapaa säästää. Säästölaskurillamme voit laskea, kuinka paljon voit jatkuvalla ja määrätietoisella säästämisellä säästää ajan saatossa.