Siirry suoraan sisältöön
Korkeatuottoisiin yrityslainoihin sijoittava rahasto

S-Pankki High Yield Eurooppa ESG Korko A

Avaintietoesite (PDF, 51 kt)
Osio otsikolla Rahaston esittely

S-Pankki High Yield Eurooppa ESG Korko -rahasto sijoittaa varansa pääasiassa eurooppalaisille high yield -yrityslainamarkkinoille. Yrityslainojen odotetaan tuottavan paremmin kuin useimpien muiden korkosegmenttien. Samalla niissä on myös enemmän riskiä, sillä maailmantalouden kehitys ja eurooppalaisten yritysten kilpailukyky vaikuttavat yrityslainamarkkinoihin voimakkaasti. Yrityslainat tarjoavat myös hyvää hajautushyötyä suhteessa valtionlainoihin ja osakkeisiin. Sijoituspäätöksissä huomioidaan liikkeeseenlaskijoiden ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset sekä hallintotavat.

Riski
Tuotto 12 kk* 2,93 %
Tuotto alusta* 4,01 %
Kertasijoitus vähintään 10 €

OSTA RAHASTOA S-MOBIILISSA

Voit ladata S-mobiilin puhelimeen sovelluskaupasta. Saat sovelluksen pankkipalvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun sinulla on tili ja verkkopankkitunnukset S-Pankissa.


Rahaston sijoituspolitiikka, säännöt ja nimi ovat muuttuneet 1.4.2019. Rahaston aiempi nimi oli FIM Euro High Yield Erikoissijoitusrahasto. Esitetty tuotto- tai arvonkehitys 1.4.2019 asti perustuu aikaisempaan sijoituspolitiikkaan.

Rahastoa hoitaa

Pekka Siltala
salkunhoitaja
pekka.siltala@s-pankki.fi

  

Sijoitusten jakautuminen

Rahaston {{data.countries}} suurinta aluetta {{data.countriesDate}}

Maa Osuus
{{country.name}} {{country.pct}} %

Rahaston {{data.investments}} suurinta sijoitusta {{data.investmentDate}}

Rahasto Nettoarvosta Muutos
{{investment.name}} {{investment.pct}} % {{investment.change}} %
Osio otsikolla Palkkiot

Palkkiot **

  • {{fee.percent}}
  • {{data.ter}}

** Hallinnointipalkkio sisältää säilytyspalkkion.

Rahaston juoksevat kulut sisältävät hallinnointi- ja säilytyspalkkiot sekä mahdollisesti sijoituskohteena olevista rahasto-osuuksista perityt hallinnointi- ja säilytyspalkkiot.


Ehdot, asiakirjat ja katsaukset

*Tämä on mainos. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Tuotossa ei ole huomioitu mahdollisia tuotonmaksuja. Alle vuoden toimineiden rahastojen osuussarjojen osalta tuotto esitetään annualisoimattomana.

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Tutustu ennen sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja sijoittajan avaintietoihin.

Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy