Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki työnantajana

 

Ison talon edut, pienen talon into

 

S-Pankki kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Meillä toimenkuvat ovat monipuolisia, teemme töitä yhteisten tavoitteiden eteen ja haluamme onnistua yhdessä. Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

 

S-Pankki on jo kymmenen kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehtävänkuvan salliessa tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

 

Olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

S-Pankki on saanut vuonna 2021 Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka myönnetään vuosittain Eezy Flown PeoplePower®-tutkimuksessa parhaiten menestyneille yrityksille. Henkilöstötutkimuksen mukaan suurimpia vahvuuksiamme S-Pankissa ovat hyvä yhteishenki, omien työntekijöidemme myönteinen työnantajakuva sekä se, että yrityksemme periaatteita ja arvoja noudatetaan jokapäiväisessä toiminnassa. Laadukas esihenkilötyö on meille S-Pankissa tärkeää ja siksi on hienoa, että erityisvahvuuksina esiin nousivat myös esihenkilöiden luottamus tiimiläisiä kohtaan, tunnustus työsuorituksista sekä palautteen saaminen.

Olemme erityisen ylpeitä näistä vahvuuksista, sillä me S-Pankissa olemme yhdessä määritelleet, mitkä asiat ovat meille tärkeitä ja miten haluamme asiat omalla työpaikallamme hoitaa. Uskomme vahvasti, että kulttuuri rakentuu ja vahvistuu arjen pienillä, ja isommillakin, teoilla ja valinnoilla – yhdessä tehden! Kiitos jokaiselle S-Pankkilaiselle näkemysten jakamisesta, innostuksesta sekä halusta olla mukana luomassa yhteistä menestystarinaa.