Siirry suoraan sisältöön

Asiakaspalvelu taloyhtiöille ja suurasiakkaille

Osio otsikolla Palvelut puhelimitse

 

Palvelemme taloyhtiöitä ja suurasiakkaita numerossa 010 765 8703 mape klo 916  (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) ja sähköpostitse maksuyhteys@s-pankki.fi.

Saldotodistukset sekä vastuu- ja vakuuserittelyt taloyhtiöille ja suurasiakkaille osoitteesta todistukset.yritykset@s-pankki.fi.

Sijoittamiseen liittyvät raportit voi tilata numerosta 010 76 5800
ma–pe kello 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).

Osio otsikolla Palvelut verkossa

Verkkopankki palvelee ympäri vuorokauden

Verkkopankissa voit hoitaa yrityksen raha-asioita silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit myös viestitellä turvallisesti asiakaspalvelumme kanssa.

S-Pankin varmennepalvelu

Lue lisää varmennepalvelusta

Anna palautetta tai tee reklamaatio

Jos haluat antaa yleistä palautetta tuotteistamme, palveluistamme tai toiminnastamme, voit tehdä sen palautelomakkeella. Reklamaation tai muun henkilökohtaisen pankkiasian voit hoitaa esimerkiksi verkkopankin tai S-mobiilin viestillä.

 

 

Lue palautteen antamisesta

Lue reklamaation tekemisestä

 

Halutessasi voit myös soittaa meille numeroon 010 76 5800010 76 5800 (ma–pe kello 9–16, 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/minuutti).

Asiakaspalautteilla on tärkeä rooli S-Pankin tuotteita ja palveluita kehitettäessä. Asiakaspalautteiden systemaattisella analysoinnilla pyrimme varmistamaan ja ylläpitämään korkealaatuisen palvelutason kaikessa toiminnassamme.

Meille voit antaa palautetta puhelimitse, oheisella palautelomakkeella, verkkoviestillä, kirjeitse tai käymällä toimipaikassa. Kaikkiin asiakaspalautteisiin vastataan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2 viikon kuluessa. Mikäli itse asian käsittely vie pidempään, olemme kuitenkin sinuun yhteydessä ja kerromme missä mennään.

Jos olet tyytymätön pankin antamaan vastaukseen asiassasi, on sinulla myös oikeus viedä sinun ja pankin välinen erimielisyys Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan (FINE) tai sen yhteydessä toimivan Pankkilautakunnan tai kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Kuluttajariitalautakunta antaa ratkaisusuosituksia kirjallisiin valituksiin.