Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin webinaarit

Tervetuloa S-Pankin webinaariin! Webinaareissamme voit tutustua mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin teemoihin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Voit myös esittää heille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Löydät tiedot tulevista ja menneistä webinaareistamme tältä sivulta. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kaikki webinaarimme tallennetaan, ja ne ovat katsottavissa jälkikäteen.

S-Pankin webinaarit järjestetään Microsoft Teams -alustalla livetapahtumana. Voit seurata lähetystä laitteesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Lähetyksen aikana on mahdollista lähettää esiintyjille kysymyksiä, joihin vastataan lähetyksen lopuksi.

Jos osallistut webinaariin tietokoneella, suosittelemme käyttämään Chrome, Firefox tai Edge -selaimia. Applen Safari-selainta ei tällä hetkellä tueta.

  1. Osallistu webinaariin klikkaamalla osallistumislinkkiä webinaarin kuvauksen yhteydestä tältä sivulta.
  2. Näet avautuvalla sivulla ohjeet sen mukaan, millä laitteella olet liittymässä tapahtumaan:

    Jos osallistut webinaariin tietokoneella, voit käyttää Teams-sovellusta tai avata webinaarin verkkoselaimessasi valitsemalla ”Katso sen sijaan verkossa”. Tämän jälkeen kirjaudu sisään Microsoft Office 365 -tunnuksillasi tai liity tilaisuuteen anonyymisti ilman kirjautumista.

    Jos osallistut webinaariin matkapuhelimella tai tabletilla, eikä sinulla ole ilmaista Microsoft Teams-sovellusta, lataa Teams-sovellus omasta sovelluskaupastasi ja toimi ohjeiden mukaan.
  3. Jos tapahtuma ei ole vielä alkanut, näet ruudulla viestin ”Livetapahtuma ei ole alkanut” (The live event has not yet started). Odota hetki.
  4. Webinaarinäkymän alareunasta pääset säätämään esimerkiksi äänenvoimakkuutta. Näkymän oikeasta reunasta löytyy kysymysosion painike, jonka avulla pääset esittämään kysymyksiä. Kysymyksiin vastataan lähetyksen lopuksi.

Tulevat webinaarit

Päivitämme tulevien webinaarien tietoja

Menneet webinaarit ja tallenteet

FIM-webinaari – Sijoitukset kesäkuntoon (2.6.2021)

Vuoden alku on jälleen tuonut hyvät tuotot sijoittajille, mutta jatkuuko myötätuuli myös kesähelteillä? Perinteisten osakkeiden, korkojen ja kiinteistöjen rinnalle kannattaa hakea uusia tuotonlähteitä pääomasijoituksista.

Webinaarissa päästrategimme Lippo Suominen ja pääomasijoituksista vastaava johtaja Ilona Karppinen käyvät läpi sijoitusmarkkinoiden kesän näkymiä ja uuden S-Pankki Global Private Assets –rahaston tuomia mahdollisuuksia.

FIM-webinaari – Vastuullisuus, järkevää sijoittamista (21.4.2021)

Mitä vastuullinen sijoittaminen on? Ja miksi se on yhtäkkiä kaikkien huulilla? FIMin sijoitusjohtaja Mika Leskinen, vastuullisuusasiantuntija ja tietokirjailija Tiina Landau sekä FIMin osakesijoituksista vastaava johtaja Seppo Kurki-Suonio käyvät läpi vastuullisen sijoittamisen perusteita, käytännön esimerkkejä sekä pohtivat fossiilitonta sijoittamista.

FIM-webinaari – Tontti- ja toimitilarahastoilla kassavirtatuottoa koronasta huolimatta (3.3.2021)

S-Pankki Toimitila- ja S-Pankki Tontti -erikoissijoitusrahastojen avulla on mahdollista sijoittaa laajalla hajautuksella toimitilakiinteistöihin Suomessa. Rahastojen sijoitukset keskittyvät pääasiassa pääkaupunkiseudulle sekä muihin kasvukeskuksiin ja niiden tuotot muodostuvat keskeisesti sijoituskohteina olevien kiinteistöjen vuokratuotoista ja sopivat näin sijoittajille, jotka arvostavat tasaista kassavirtaa.

Webinaarissa FIM Varainhoidon kiinteistörahastojen rahastonhoitajat Heikki Palmu (S-Pankki Toimitila) ja Ville Vääränen (S-Pankki Tontti) käyvät läpi kiinteistömarkkinaa sekä kertovat toimitilasijoittamisen kiinteistörahastotarjoamastamme. Tilaisuuden juontajana toimii kiinteistörahastoliiketoiminnan johtaja Ville Yrjölä.

S-Pankki-webinaari – Ensimmäistä kotia ostamassa? (29.10.2020)

Ensimmäisen oman kodin ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä – ja sijoituksista. Mistä tietää, onko nyt hyvä hetki? Minkä verran kannattaa ottaa lainaa, jotta rahaa jää myös elämiseen? Entä mihin kannattaa kiinnittää huomiota asuntoa etsiessä ja miten varmistat, että asunto on myös hyvä sijoitus?

S-Pankin lainojen kehityspäällikkö Päivi Huttunen antaa webinaarissa konkreettisia vinkkejä ensiasunnon ostajille ja vastailee myös osallistujien kysymyksiin. Sisältö on suunnattu erityisesti kerros- tai rivitaloasunnon ostoa suunnitteleville.

Vieläkö kannattaa sijoittaa?
(26.5.2020)

Koronavirus on pistänyt maailman uuteen uskoon ja säikäyttänyt myös rahoitusmarkkinat. Osakkeet heiluvat kuin vuoristoradassa, ja pankkitililtä ei saa korkoa. Mitä sijoittajan kannattaa nyt tehdä? Onko patjan alus paras paikka rahoille jatkossa, vai vieläkö on toivoa tuotoista?

S-Pankin päästrategi Lippo Suominen kertoo, missä rahoitusmarkkinoilla mennään ja miten sijoittajan kannattaa edetä tässä tilanteessa, sekä vastailee kuulijoiden kysymyksiin.

S-Pankin tietosuojaselosteet sekä lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä löydät osoitteessa www.s-pankki.fi/tietosuoja.

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista