Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin webinaarit

Tervetuloa S-Pankin webinaariin! Webinaareissamme voit tutustua mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin teemoihin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Voit myös esittää heille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Löydät tiedot tulevista ja menneistä webinaareistamme tältä sivulta. Webinaareihin tulee ilmoittautua etukäteen. Kaikki webinaarimme tallennetaan, ja ne ovat katsottavissa jälkikäteen.

Osio otsikolla Näin osallistut

S-Pankin webinaarit järjestetään Microsoft Teams -alustalla livetapahtumana. Voit seurata lähetystä laitteesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Lähetyksen aikana on mahdollista lähettää esiintyjille kysymyksiä, joihin vastataan lähetyksen lopuksi.

Jos osallistut webinaariin tietokoneella, suosittelemme käyttämään Chrome, Firefox tai Edge -selaimia. Applen Safari-selainta ei tällä hetkellä tueta.

  1. Ilmoittaudu webinaariin tällä sivulla webinaarin yhteydestä löytyvällä ilmoittautumislomakkeella.
  2. Saat lähempänä webinaarin ajankohtaa sähköpostiisi osallistumislinkin.
  3. Osallistu webinaariin klikkaamalla osallistumislinkkiä sähköpostissa. Näet avautuvalla sivulla ohjeet sen mukaan, millä laitteella olet liittymässä tapahtumaan:

    Jos osallistut webinaariin tietokoneella, voit käyttää Teams-sovellusta tai avata webinaarin verkkoselaimessasi valitsemalla ”Katso sen sijaan verkossa”. Tämän jälkeen kirjaudu sisään Microsoft Office 365 -tunnuksillasi tai liity tilaisuuteen anonyymisti ilman kirjautumista.

    Jos osallistut webinaariin matkapuhelimella tai tabletilla, eikä sinulla ole ilmaista Microsoft Teams-sovellusta, lataa Teams-sovellus omasta sovelluskaupastasi ja toimi ohjeiden mukaan.
  4. Jos tapahtuma ei ole vielä alkanut, näet ruudulla viestin ”Livetapahtuma ei ole alkanut” (The live event has not yet started). Odota hetki.
  5. Webinaarinäkymän alareunasta pääset säätämään esimerkiksi äänenvoimakkuutta. Näkymän oikeasta reunasta löytyy kysymysosion painike, jonka avulla pääset esittämään kysymyksiä. Kysymyksiin vastataan lähetyksen lopuksi.

Lisätietoa Microsoft Teamsin live-tapahtumasta löydät Microsoftin sivuilta.

S-Pankki-webinaari – 2022 kristallipallon äärellä (25.1.2022 klo 16-17)


     

2022 korona helpottaa, talous kukoistaa ja osakkeet nousevat? Vai inflaatio laukkaa, korot nousevat ja sijoittajat etsivät turvasatamia? Mitä uudelta vuodelta voi odottaa?

Tervetuloa suoraan lähetykseen kuulemaan, mitä kristallipallo kertoo alkaneen vuoden näkymistä. Webinaarissa S-Pankin päästrategi Lippo Suominen ja EK:n johtaja, pääekonomisti Penna Urrila käyvät läpi, miltä maailman talous ja sijoitusmarkkinat näyttävät vuoteen 2022 suunnatessa.

Suora lähetys järjestetään tiistaina 25.1.2022 klo 16–17.

 

Osio otsikolla Tallenteet

Menneet webinaarit ja tallenteet

S-Pankki-webinaari – Kiinteistösijoittaminen: Toimiiko tila vai tuleeko tonttiin? (8.12.2021)

Kiinteistövarainhoidon ja -rahastojen tarjonta on kehittynyt nopeasti 2000-luvulla ja kiinteistörahastot ovat yksi nopeimmin kasvavista rahastoluokista. Tätä nykyä yksityishenkilölle onkin tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja sijoittaa kiinteistöihin.

Webinaarissa S-Pankin kiinteistörahastojen rahastonhoitajat Tiia Vuolle ja Ville Vääränen käyvät läpi kiinteistömarkkinoita sekä kertovat toimitila- ja tonttisijoittamisen näkymistä ja kiinteistörahastotarjoamastamme. Tilaisuuden juontajana toimi kiinteistörahastoliiketoiminnan johtaja Ville Yrjölä.

 

S-Pankki-webinaari – Näin valmistaudut ensiasunnon ostamiseen (11.11.2021)

Suunnitteletko ensimmäisen oman kodin ostamista? Mietitkö käytännön kysymyksiä, kuten minkä hintaiseen kotiin sinulla on varaa, mihin kannattaa kiinnittää huomiota asuntoa etsiessä ja miten laina-asiat kannattaa järjestää?

Järjestimme webinaarin kaikille ensiasunnon ostoa suunnitteleville. Webinaarissa lainojen kehityspäällikkö Päivi Huttunen ja rahoituspalveluiden johtaja Annina Valtonen S-Pankista kertovat ensiasunnon hankinnasta konkreettisten esimerkkien avulla. Asiantuntijamme keskustelevat myös ASP-lainasta ja vastailevat katsojien kysymyksiin.

 

S-Pankki-webinaari – Kehittyvät markkinat, uhka vai mahdollisuus? (10.11.2021)

Kehittyvien maiden osakkeet ovat jääneet jälkeen globaalissa nousussa tänä vuonna Kiinan markkinoiden painamana. Mitä Kiinassa tapahtuu? Ovatko sijoittajat liian synkkiä kehittyvistä markkinoista? Ja mitä vaikutuksia niiden taloudella on Suomen osakkeisiin?

Tervetuloa seuraamaan webinaaria, jossa S-Pankin salkunhoitajat Kuldar Rahuorg (Kehittyvät Markkinat Osake ESG) sekä Juha Varis (Fenno Osake) käyvät päästrategi Lippo Suomisen johdolla läpi kehittyvien maiden näkymiä ja vaikutuksia osakemarkkinoihin.

 

S-Pankki-webinaari – Suomen vastuullisimman pankin varainhoito (16.9.2021)

S-Pankki on valittu jo monena vuonna Suomen vastuullisimmaksi pankiksi, joten nyt on aika avata, mitä kaikkea vastuullisuuden takana löytyy. Vastuullisuus on arkipäivää varallisuudenhoidossa, mutta mitä se oikeasti tarkoittaa? Mitä uutta vaikuttavuussijoittaminen tuo mukanaan?

Webinaarissa S-Pankin varatoimitusjohtaja Hanna Porkka, sijoitusjohtaja Mika Leskinen ja vaikuttavuussijoittamisen edelläkävijä Jussi Nykänen keskustelevat päästrategi Lippo Suomisen johdolla vastuullisesta varallisuudenhoidosta ja kertovat, mitä mahdollisuuksia vaikuttavuussijoittaminen tuo mukanaan.

 

FIM-webinaari – Sijoitukset kesäkuntoon (2.6.2021)

Vuoden alku on jälleen tuonut hyvät tuotot sijoittajille, mutta jatkuuko myötätuuli myös kesähelteillä? Perinteisten osakkeiden, korkojen ja kiinteistöjen rinnalle kannattaa hakea uusia tuotonlähteitä pääomasijoituksista.

2.6.2021 järjestetyssä webinaarissa päästrategimme Lippo Suominen ja pääomasijoituksista vastaava johtaja Ilona Karppinen käyvät läpi sijoitusmarkkinoiden kesän näkymiä ja uuden S-Pankki Global Private Assets –rahaston tuomia mahdollisuuksia.

 

FIM-webinaari – Vastuullisuus, järkevää sijoittamista (21.4.2021)

Mitä vastuullinen sijoittaminen on? Ja miksi se on yhtäkkiä kaikkien huulilla?

Webinaarissa FIMin sijoitusjohtaja Mika Leskinen, vastuullisuusasiantuntija ja tietokirjailija Tiina Landau sekä FIMin osakesijoituksista vastaava johtaja Seppo Kurki-Suonio käyvät läpi vastuullisen sijoittamisen perusteita, käytännön esimerkkejä sekä pohtivat fossiilitonta sijoittamista.


 

FIM-webinaari – Tontti- ja toimitilarahastoilla kassavirtatuottoa koronasta huolimatta (3.3.2021)

S-Pankki Toimitila- ja S-Pankki Tontti -erikoissijoitusrahastojen avulla on mahdollista sijoittaa hajautetusti toimitilakiinteistöihin Suomessa. Rahastojen sijoitukset keskittyvät pääasiassa pääkaupunkiseudulle sekä kasvukeskuksiin ja niiden tuotot muodostuvat sijoituskohteina olevien kiinteistöjen vuokratuotoista.

Webinaarissa FIM Varainhoidon kiinteistörahastojen rahastonhoitajat Heikki Palmu (S-Pankki Toimitila) ja Ville Vääränen (S-Pankki Tontti) käyvät läpi kiinteistömarkkinaa sekä kertovat toimitilasijoittamisen rahastotarjoamastamme. Tilaisuuden juontajana toimii kiinteistörahastoliiketoiminnan johtaja Ville Yrjölä.

 

S-Pankki-webinaari – Ensimmäistä kotia ostamassa? (29.10.2020)

Ensimmäisen oman kodin ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä – ja sijoituksista. Mistä tietää, onko nyt hyvä hetki? Minkä verran kannattaa ottaa lainaa, jotta rahaa jää myös elämiseen? Entä mihin kannattaa kiinnittää huomiota asuntoa etsiessä ja miten varmistat, että asunto on myös hyvä sijoitus?

S-Pankin lainojen kehityspäällikkö Päivi Huttunen antaa webinaarissa konkreettisia vinkkejä ensiasunnon ostajille ja vastailee myös osallistujien kysymyksiin. Sisältö on suunnattu erityisesti kerros- tai rivitaloasunnon ostoa suunnitteleville.

 

S-Pankki-webinaari – Vieläkö kannattaa sijoittaa? (26.5.2020)

Koronavirus on pistänyt maailman uuteen uskoon ja säikäyttänyt myös rahoitusmarkkinat. Osakkeet heiluvat kuin vuoristoradassa, ja pankkitililtä ei saa korkoa. Mitä sijoittajan kannattaa nyt tehdä? Onko patjan alus paras paikka rahoille jatkossa, vai vieläkö on toivoa tuotoista?

26.5.2020 järjestetyssä webinaarissa S-Pankin päästrategi Lippo Suominen kertoo, missä rahoitusmarkkinoilla mennään ja miten sijoittajan kannattaa edetä tässä tilanteessa, sekä vastailee kuulijoiden kysymyksiin.

S-Pankin tietosuojaselosteet sekä lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä löydät osoitteessa www.s-pankki.fi/tietosuoja.

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista