Siirry suoraan sisältöön
Kehittyville markkinoille sijoittava osakerahasto

S-Pankki Kehittyvät Markkinat ESG Osake A

Avaintietoesite (PDF, 51 kt)
Osio otsikolla Rahaston esittely

S-Pankki Kehittyvät Markkinat ESG Osake -rahasto sijoittaa pääasiassa kehittyvien markkinoiden pörsseissä noteerattuihin osakkeisiin. Rahasto huomioi sijoituspäätöksissään yhtiöiden ympäristövaikutukset, sosiaaliset vaikutukset sekä hallintotavan. Rahaston sijoitusten pääpaino on isoissa yhtiöissä. S-Pankki Kehittyvät Markkinat ESG Osake -rahaston osakevalinnoissa hyödynnetään S-Pankin koko Kehittyvät Markkinat -tiimin osaamista. Yhteen ja samaan rahastoon poimitaan parhaat ideat ja osakkeet eri maista huomioiden vahvasti vastuullisen sijoittamisen näkökulma osakkeiden valinnassa. Uskomme kehittyvien markkinoiden kasvun jatkuvan ja samalla yritysten vastuullisen toiminnan olevan entistä merkittävämpi osa sijoittajien tuotto-riski-suhteen päätöksentekoa.

Riski
Tuotto 12 kk* -4,64 %
Tuotto alusta* 3,29 %
Kertasijoitus vähintään 10 €
Kuukausittainen sijoitus vähintään 10 €/kk

OSTA RAHASTOA S-MOBIILISSA

Voit ladata S-mobiilin puhelimeen sovelluskaupasta. Saat sovelluksen pankkipalvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun sinulla on tili ja verkkopankkitunnukset S-Pankissa.

Rahastoa hoitaa

Kuldar Rahuorg
senior salkunhoitaja
kuldar.rahuorg@s-pankki.fi

  

Heikki Ollikainen
salkunhoitaja
heikki.ollikainen@s-pankki.fi

  

Sijoitusten jakautuminen

Rahaston {{data.countries}} suurinta aluetta {{data.countriesDate}}

Maa Osuus
{{country.name}} {{country.pct}} %

Rahaston {{data.investments}} suurinta sijoitusta {{data.investmentDate}}

Rahasto Nettoarvosta Muutos
{{investment.name}} {{investment.pct}} % {{investment.change}} %
Osio otsikolla Palkkiot

Palkkiot **

  • {{fee.percent}}
  • {{data.ter}}

** Hallinnointipalkkio sisältää säilytyspalkkion.

Rahaston juoksevat kulut sisältävät hallinnointi- ja säilytyspalkkiot sekä mahdollisesti sijoituskohteena olevista rahasto-osuuksista perityt hallinnointi- ja säilytyspalkkiot. 


Ehdot, asiakirjat ja katsaukset

*Tämä on mainos. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Tuotossa ei ole huomioitu mahdollisia tuotonmaksuja. Alle vuoden toimineiden rahastojen osuussarjojen osalta tuotto esitetään annualisoimattomana.

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Tutustu ennen sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja sijoittajan avaintietoihin.

Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy