Siirry suoraan sisältöön
Sijoita vaivattomasti reaaliomaisuuteen

S-Pankki Uudistava Maatalous A

Avaintietoesite (PDF, 61 kt)


Mihin S-Pankki Uudistava Maatalous sijoittaa?

Osio otsikolla Rahaston esittely

S-Pankki Uudistava Maatalous -erikoissijoitusrahasto sijoittaa pääosin Suomessa sijaitseviin tiloihin ja peltoihin, joissa harjoitetaan uudistavaa maataloutta. Rahaston tuotto muodostuu sijoituskohteissa harjoitettavan maataloustoiminnan tuloksesta sekä kohteiden arvon noususta. Rahasto sopii sijoittajalle, joka tavoittelee tasaista ennakoitavissa olevaa tuottoa kohtuullisella riskillä.

Riski
Tuotto alusta* -
Kertasijoitus vähintään 200 €

OSTA RAHASTOA S-MOBIILISSA

Voit ladata S-mobiilin puhelimeen sovelluskaupasta. Saat sovelluksen pankkipalvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun sinulla on tili ja verkkopankkitunnukset S-Pankissa.


Rahaston merkintäpäivät

Seuraavat merkintäpäivät ovat 15.6.2022, 15.9.2022, 15.12.2022 ja seuraavat lunastuspäivät ovat 15.6.2022, 15.12.2022 ennen klo 16.


**Jos sijoittajatietosi eivät ole voimassa, sinun tulee täyttää ne S-Pankin verkkopankissa valitsemalla Asetukset > Omat tiedot > Sijoittajatiedot ennen kun voit sijoittaa tähän rahastoon S-mobiilissa.


Miksi S-Pankki Uudistava Maatalous?

  • Tavoittele samanaikaisesti merkittävää positiivista vaikuttavuutta ja pitkän aikavälin taloudellista tuottoa.
  • Tasaista tuotto-odotusta. Tuotto perustuu maataloustoiminnan tulokseen ja peltomaan arvon nousuun.
  • Rahasto mahdollistaa maatalousyrittäjille liiketoiminnan kasvattamisen aiempaa joustavammin.
  • Pieni minimisijoitussumma, 200 euroa.

Ostaminen on helppoa: 

  • Merkintäpäivä neljä kertaa vuodessa. Tee merkintä verkkopankissa ennen klo 16. Sijoituksen voi tehdä myös muuna aikana, mutta se merkitään rahastoon vasta seuraavana merkintäpäivänä.
  • Tarvitsetko apua? Soita meille


Miten sijoitan S-Pankki Uudistava Maatalous -rahastoon?

Voit ostaa eli merkitä S-Pankki Uudistava Maatalous -rahastoa S-Pankin verkkopankissa valitsemalla Säästöt ja sijoitukset Rahastosäästäminen > Tutustu ja osta rahastoa  > S-Pankki Uudistava Maatalous tai S-mobiilissa valitsemalla S-Pankki > Sijoitukset > Tutustu ja sijoita > S-Pankki Uudistava Maatalous. Vähimmäiskertasijoitus rahaston A-osuussarjalla on 200 euroa.

Kun olet tehnyt merkinnän, rahat siirtyvät S-Pankki Uudistava Maatalous -rahaston tilille odottamaan merkintäpäivää. Rahasto-osuuksien merkintä toteutetaan neljästi vuodessa vahvistetun rahasto-osuuden merkintäpäivän arvoon perustuen.

Osta rahastoa S-mobiilissa

Näin otat S-mobiilin käyttöön

Näin saat verkkopankkitunnukset

Rahastoa hoitaa

Jussi Nykänen
johtaja,
Vaikuttavuussijoittaminen

  

Sijoitusten jakautuminen

Rahaston {{data.countries}} suurinta aluetta {{data.countriesDate}}

Maa Osuus
{{country.name}} {{country.pct}} %

Rahaston {{data.investments}} suurinta sijoitusta {{data.investmentDate}}

Rahasto Nettoarvosta Muutos
{{investment.name}} {{investment.pct}} % {{investment.change}} %
Osio otsikolla Palkkiot

Palkkiot **

 • {{fee.percent}}
 • {{data.ter}}

** Lunastuspalkkio on:

 • 4,00 %, jos sijoitusaika on alle 1 vuosi
 • 3,00 % jos sijoitusaika on vähintään 1 vuosi mutta alle 3 vuotta
 • 2,00 %, jos sijoitusaika on vähintään 3 vuotta mutta alle 5 vuotta
 • 0,50 %, jos sijoitusaika on vähintään 5 vuotta mutta alle 10 vuotta
 • 0,00 %, jos sijoitusaika on vähintään 10 vuotta

Merkintäpalkkio tilitetään rahastoyhtiölle ja lunastuspalkkio tilitetään rahastolle täysimääräisenä. Nämä ovat palkkioiden enimmäismäärät, jotka voidaan veloittaa sijoituksesta kuluina merkinnän ja lunastuksen yhteydessä. Hallinnointipalkkio sisältää säilytyspalkkion.

Rahaston juoksevat kulut sisältävät hallinnointi- ja säilytyspalkkiot sekä mahdollisesti sijoituskohteena olevista rahasto-osuuksista perityt hallinnointi- ja säilytyspalkkiot.

*Tämä on mainos. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Tuotossa ei ole huomioitu mahdollisia tuotonmaksuja. Alle vuoden toimineiden rahastojen osuussarjojen osalta tuotto esitetään annualisoimattomana.

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Tutustu ennen sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja sijoittajan avaintietoihin.

Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy