5 000–50 000 € lainaa

S-Lainalla rahoitat esimerkiksi kodin remontin, auton tai muut suuremmat hankinnat. Laske itsellesi sopiva laina ja hae vaikka heti. Voit saada lainapäätöksen jopa saman päivän aikana. 

HAE LAINAA

Valitse lainan määrä
Syötä luoton määrä täysinä tuhansina euroina.
Valitse laina-aika

*Lainasumma sisältää avausmaksun.

Maksuerätaulukko ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Lataa

Voit hakea yli 20 000 euron lainaa, kun täytät alla mainitut edellytykset. 

  • Olet vähintään 25-vuotias.
  • Sinulla on suomalainen henkilötunnus ja asut vakituisesti Suomessa.
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti eikä sinulla ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
  • Sinulla on säännöllisiä työ- tai eläketuloja vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.
  • Sinulla on joko oma S-Tili tai käyttöoikeus toisen henkilön S-Tiliin. Jos sinulla on S-Etukortti tai olet osuuskaupan asiakasomistaja, sinulla on automaattisesti S-Tili.

S-Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lainan saa varmemmin. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa. Voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa, jos sinulla ja toisella hakijalla on S-Pankin verkkopankkitunnukset. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme. 

Voit hakea yli 30 000 euron lainaa, kun haet yhdessä toisen henkilön kanssa ja täytätte alla olevat edellytykset.

  • Olette vähintään 25-vuotiaita.
  • Teillä on suomalaiset henkilötunnukset ja asutte vakituisesti Suomessa.
  • Olette hoitaneet raha-asianne moitteettomasti eikä teillä ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
  • Ainakin toisella teistä on säännöllisiä työ- tai eläketuloja vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.
  • Toisella teistä on oma S-Tili tai käyttöoikeus toisen henkilön S-Tiliin. Jos teillä on S-Etukortti ja olette osuuskaupan asiakasomistajia, teillä on automaattisesti S-Tili.

Voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa, jos sinulla ja toisella hakijalla on S-Pankin verkkopankkitunnukset. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa.

Näin helppoa S-Lainan hakeminen on

 1. Hae lainaa sinulle sopivalla tavalla: verkkopankissa, puhelimitse tai asiakaspalvelupisteellämme. Voit hakea lainaa verkkopankissa yksin 30 000 euroon asti. Kun haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, saatte lainan varmemmin. 

  Jos tarvitset lainaa yli 30 000 euroa, hae lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa. Jos molemmilla hakijoilla on S-Pankin verkkopankkitunnukset, voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme.
 2. Hakemuksen lähetettyäsi saat tiedon, jos tarvitsemme hakemusta varten liitteitä, kuten kopion palkkalaskelmasta (palkansaaja), eläkepäätöksestä (eläkkeensaaja) tai vahvistetusta verotuspäätöksestä (yrittäjä tai maanviljelijä).
 3. Saat lainapäätöksesi joko suoraan verkkopankkiin tai ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, kun lainapäätös on nähtävissä verkkopankissa. Voit allekirjoittaa hyväksytyn lainasopimuksen verkkopankissa tai asiakaspalvelupisteellämme.
 4. Maksamme lainasumman hakemuksella ilmoittamallesi S-Pankin tilille. 

Hae lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa

Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Näin vastaatte lainastanne yhteisesti. Yli 30 000 euron lainaan edellytetään vähintään kaksi hakijaa.

Jos sinulla ja toisella hakijalla on S-Pankin verkkopankkitunnukset, voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme.

Vakuudeton S-Laina lyhyesti

  • Lainamäärä 5 000–50 000 euroa.
  • Takaisinmaksuaika jopa 12 vuotta.
  • Korko Euribor 3 kk + luoton määrään perustuva marginaali 5,99–14,99 %.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.
  • Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin saatte lainan varmemmin. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa. Voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa, jos teillä molemmilla on S-Pankin verkkopankkitunnukset. Jos toisella hakijalla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme
  • Voit koska tahansa lyhentää luottoa sovittua kuukausierää suuremmalla summalla tai maksaa luoton pois ilman erillisiä kustannuksia.
  • Olet vähintään 25-vuotias.
  • Sinulla on suomalainen henkilötunnus ja asut vakituisesti Suomessa.
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti eikä sinulla ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
  • Sinulla on säännöllisiä työ- tai eläketuloja vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.
  • Sinulla on joko oma S-Tili tai käyttöoikeus toisen henkilön S-Tiliin. Jos sinulla on S-Etukortti tai olet osuuskaupan asiakasomistaja, sinulla on automaattisesti S-Tili.

S-Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lainan saa varmemmin. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa. Voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa, jos sinulla ja toisella hakijalla on S-Pankin verkkopankkitunnukset. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme. 

S-Laina mahdollistaa vähän isommatkin hankinnat

S-Lainan hinnoittelu

S-Lainan korko koostuu 3 kk:n Euriborista ja 5,99-14,99 % marginaalista. 3 kk:n Euribor on 1/2020 päivitetyn korkotilanteen mukaan -0,379 %. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Lainan avausmaksu on 0 euroa. Lisäksi veloitetaan luottotilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk. S-Lainan takaisinmaksuaika on 1-12 vuotta. S-Lainan korko määräytyy nostetun lainasumman mukaan seuraavasti:

Lainan määrä (€) Avausmaksu (€) Viitekorko+marginaali
5 000–8 000 0 Euribor 3kk + 14,99 %-yks.
8 001–10 000 0 Euribor 3kk + 12,99 %-yks.
10 001–15 000 0 Euribor 3kk + 10,99 %-yks.
15 001–20 000 0 Euribor 3kk + 9,99 %-yks.
20 001–40 000 0 Euribor 3kk + 7,99 %-yks.
40 001–50 000 0 Euribor 3kk + 5,99 %-yks.

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko laskettuna 5 vuoden laina-ajalle on (1/2020 korkotilanteen mukaan):

  • 10 000 euron lainalle 16,107 %
  • 15 000 euron lainalle 12,987 %
  • 20 000 euron lainalle 11,436 %
  • 40 000 euron lainalle 8,585 %
  • 50 000 euron lainalle 6,326 %

Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 21,790 %.

Korkein mahdollinen vuosikorko on laskettu 1/2020 päivitetyn korkotilanteen mukaan 12 kuukauden laina-ajalle ja 5 000 euron S-Lainalle. Se siis muuttuu muun muassa viitekoron muutosten mukaisesti. Koron (3kk Euribor + 14,99 % marginaali) lisäksi todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kuukausi ja avauspalkkio 0 euroa. 5 000 euron lainan korkokulut koko 12 kuukauden laina-ajalle olisivat yhteensä 404,44 euroa ja tilinhoitomaksut 150 euroa. Lainan kuukausierä olisi 462,87 euroa, joten kokonaisuudessaan maksaisit luotostasi S-Pankille yhteensä 5 554,44 euroa.

Usein kysyttyä

Voit maksaa valintasi mukaan laskullasi olevan lyhennyserän, lyhennyserää suuremman summan tai koko velkasumman kerralla. 

Voit tarkistaa koko velkasummasi helposti verkkopankistasi valitsemalla Luotot > Omat luotot. Halutessasi voit tarkistaa velkasumman myös asiakaspalvelupisteellämme tai soittamalla meille.

Laskusi tili- ja viitenumero pysyvät koko lainan takaisinmaksuajan samana.

 Voit hakea korotusta helpoiten verkkopankissasi. Halutessasi voit hakea korotusta myös asiakaspalvelupisteellämme tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Ei tarvitse. S-Lainan käyttöä varten sinulla täytyy olla ainoastaan joko oma tili S-Pankissa tai käyttöoikeus toisen henkilön S-Pankissa olevaan tiliin.

 

Halutessasi voit ohjata S-Pankin tilillesi helposti esimerkiksi palkan, eläkkeen tai lapsilisän.

 

Näin siirrät palkkasi, eläkkeesi tai lapsilisäsi S-Pankin tilille

 S-Lainan ensimmäiselle laskulle lisätään ennen ensimmäisen laskutuskauden alkua kertynyt korko. Seuraavilla laskuilla minimilyhennyserä on laskelman mukainen.

 Laskelmassa ilmoitettu minimilyhennyserä on laskettu yhdelle laskutuskaudelle eli yhden kuukauden ajalle. Jos lainasi on myönnetty ennen laskutuskauden alkamista, ensimmäisellä laskulla laskutetaan lisäksi lainalle ennen laskutuskauden alkua kertynyt korko. 

Ehdot ja asiakirjat

Heräsikö kysymyksiä? 

Varaa aika ja tule käymään

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi