Siirry suoraan sisältöön
Osio otsikolla S-Hankintalaina

Hankintalaina – Rahoitus yli 20 000 euron hankintoihin

S-Pankin hankintalainalla rahoitat hankinnat jotka ylittävät 20 000 euroa, kun sinulla on antaa lainalle vakuus. Voit käyttää lainan vakuutena esimerkiksi asuntoa tai muuta kiinteää omaisuutta, kuten kesämökkiä. Hankintalaina on tarkoitettu suurempiin kertahankintoihin, kuten auton tai veneen hankintaan tai kodin remontointiin.

Hae hankintalainaa

Pyydä lainatarjous helposti verkossa kaikkien pankkien pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Saatu lainatarjous ei vielä sido sinua mihinkään

Lainalaskuri

Laske tarpeisiisi sopiva laina ja sinulle sopiva takaisinmaksun kuukausierä S-Pankin lainalaskurilla.

Lainalaskuriin

Vakuudella edullisemmin

Hankintalainan vakuutena voit käyttää kiinteää omaisuuttasi, kuten asuntoa tai kesämökkiä. Vakuudellisen lainan etuna on sen edullisempi hinta suhteessa vakuudettomaan kulutusluottoon. 

S-Pankin hankintalainan kokonaiskorko muodostuu viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalista. Viitekorkona käytämme 12 kk Euriboria. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla.
 

Takaisinmaksu säännöllisillä tuloilla

Voit hakea vakuudellista hankintalainaa, kun lainan määrä on tasapainossa säännöllisten tulojesi kanssa, luottotietosi ovat kunnossa ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Usein kysyttyä

Ehdot ja asiakirjat

Tutustu S-Pankin suurempien hankintojen lainoihin

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi

S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja​

On tärkeää, että luoton- tai lainanlyhennyksien jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja – haluamme olla luottoa myöntäessämme varmoja siitä, että asiakkaamme talous pysyy tasapainossa. ​

Lue lisää vastuullisesta luotonannosta