Päivitä asiakastietosi

Meidän velvollisuutemme on yhdessä kanssasi huolehtia siitä, että pankkiasiointiin liittyvät tietosi ovat ajan tasalla. Siksi pyydämme sinua nyt päivittämään tietosi vastaamalla muutamiin kysymyksiin.

Kysymme samat kysymykset kaikilta asiakkailtamme – nykyisiltä ja uusilta  iästä, sukupuolesta tai lompakon paksuudesta riippumatta. Kysymällä tietoja takaamme yhdessä viranomaisten kanssa pankkiasiointisi turvallisuuden ja sujuvuuden. Voit lukea tietojen kysymisestä lisää verkkosivuiltamme.

PÄIVITÄ S-PANKIN TUNNUKSILLA       PÄIVITÄ TOISEN PANKIN TUNNUKSILLA
     

Näin saat tunnukset

Näin päivität tietosi verkkopankissa

  1. Kirjaudu verkkopankkiin yllä olevasta painikkeesta.
  2. Vastaa kirjautumisen jälkeen aukeavaan kyselyyn. Jos kysely ei aukea automaattisesti, klikkaa oikeasta yläkulmasta omaa nimeäsi ja valitse Henkilötiedot-otsikon alta Päivitä tiedot.
  3. Täytä kysely ja paina lopuksi Lähetä-painiketta.

Näin päivität tietosi S-mobiilissa

  1. Kirjaudu S-mobiiliin ja valitse alavalikosta Minä.
  2. Valitse S-Pankin palvelut -otsikon alta Asiakastiedot.
  3. Täytä kysely ja paina lopuksi Lähetä-painiketta.


Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ottaa käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksia, voit päivittää tietosi myös ajanvarauksella asiakaspalvelupisteellämme. Valitse aikaa varatessasi aiheeksi Yleinen neuvonta. Otathan käynnillesi mukaan voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen.

Jos et voi asioida asiakaspalvelupisteellämme, voit päivittää tietosi myös lomakkeella. Lähetä täytetty lomake sekä kopio voimassa olevasta passistasi osoitteella S-Pankki Oy / KAMPANJA, PL 78, 00088 S-RYHMÄ.

Varaa aika