Siirry suoraan sisältöön

Miten mikrosäästän korttiostoksista?

Voit aktivoida mikrosäästämisen kortilla käyttöön Säästäjä-palvelun käyttöönoton yhteydessä, kohdassa Aseta tavoite. Jos olet jo ottanut Säästäjän käyttöösi, voit aloittaa mikrosäästämisen  Oman profiilin kautta, kohdasta Mikrosäästäminen. 

Mikrosäästäminen kortilla siirtää säästöön oletuksena 1 euron jokaisesta Debit-korttitapahtumastasi. Voit myös muuttaa summaa Oman profiilin kautta 0,50-5 euron välillä. Debit-korttitapahtumia ovat kortilla tehdyt ostokset myymälöissä ja verkossa sekä käteisnostot automaateilla ja kassoilla. Mikäli käytössäsi on useampi S-Pankin myöntämä Visa Debit-kortti, kerryttävät kaikki kortit mikrosäästämistä. Kertynyt säästö veloitetaan aina suoraan korttiin liitetyltä tililtäsi arkipäivisin.

Jos tililläsi on kaksi tilinomistajaa ja vain toisella on Säästäjä käytössä, säästöt kertyvät sen tilinomistajan korttiostoista, jolla Säästäjä on käytössä. Jos myös tilin toinen omistaja päättää ottaa Säästäjän henkilökohtaisesti käyttöön, hänen korttiostonsa kerryttävät hänen omaa säästötavoitettaan.

Korttitapahtumista säästöön kertyneet eurot siirretään ensin tililtäsi yhdessä erässä Säästäjä-keräilytilillesi. Keräilytilille kertyneet rahat puolestaan siirretään tavoitteeseesi, kun keräilytilin saldo on vähintään 10 euroa.

Voit halutessasi keskeyttää mikrosäästämisen milloin tahansa.

Lue lisää rahojen siirtymisestä tavoitteeseesi