Siirry suoraan sisältöön

S-Etukortti Visa on hyvä jouluapulainen

Jouluna on mukava nauttia läheisten seurasta ja antamisen ilosta. Kun jouluostokset suunnittelee hyvissä ajoin etukäteen, ehtii myös hyödyntää mahdollisia tarjouksia. Tee itsellesi realistinen joulubudjetti ja seuraa siinä pysymistä näppärästi verkkopankissa tai S-mobiilissa.

 1. Helpota joulukiireitä verkko-ostoksilla.
  Moni joulutonttu hankkii joululahjat verkkokaupasta, koska silloin säästää ostoksilla kiertelyyn hupenevan ajan ja helpottaa tuotteiden ja hintojen vertailua. S-Etukortti Visa Credit/Debit on kätevä ja turvallinen maksuväline myös verkossa.

  Voit maksaa ostoksesi verkkokaupassa joko luotto- eli credit tai pankki- eli debit- puolelta. Jos haluat maksaa netissä credit/debit-kortin pankkipuolella, käytä kortin kääntöpuolella olevaa numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä tarkistuslukuna.
 2. Shoppaile verkkokaupassa turvallisesti.
  Valitse turvallinen nettikauppa, eli mielellään sellainen, jossa yhteystiedot ja toimitus- sekä palautusehdot ovat selvästi näkyvillä ja joka käyttää Visa Secure -palvelua (aiemmin Verified by Visa). Visa Secure -palvelu parantaa verkkomaksamisen turvallisuutta todentamalla ostohetkellä maksun molemmat osapuolet: ostajan ja kauppiaan. Palvelussa maksu vahvistetaan verkkopankin tunnuksilla.
 3. Tarkista korttisi luottoraja
  Oman kortin luottoraja ja mahdollisuus saada sille korotusta on hyvä tarkistaa pankista ennen vilkasta ostoskautta tai suurempien maksujen maksamista. Lue lisää luottorajan korotuksesta
 4. Muista tilata lahjat ajoissa.
  Joulun alla yhä useampi shoppailee verkkokaupoissa ja postissakin on ruuhkaa, joten muista tilata lahjat verkosta hyvissä ajoin. Tiesithän, että maksaessasi ostokset S-Etukortti Visan luotolla, ne on automaattisesti turvattu ostohetkestä lähtien. Lue lisää luottokortin ostoturvasta

S-Etukortti Visa Credit/Debit on osuuskaupan asiakasomistajille kuukausi- sekä vuosimaksuton. Luottokorttia käyttäessäsi kerrytät lisäksi Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista. 

Tutustu S-Etukortti Visaan ja hae korttia verkkopankissa

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (3,825 %, 4/2024) + 11,95 % marginaali sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku (veloitetaan vain, jos luottoa ei makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä) tai 5 €/paperilasku. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 19,951 % olettaen, että viitekorko on 3,825 % (4/2024) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 25,284 %. Sähköisen laskun tilinhoitopalkkio veloitetaan vain, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä eikä luottoa makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä. Paperilaskun tilinhoitopalkkio veloitetaan, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Muutamme muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään palveluhinnastomme mukainen valuuttalisä. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visan tukkukurssin voit tarkistaa Visa Europen englanninkielisillä verkkosivuilta,  sekä verrata kokonaisprosenttia EKP:n uusimpaan keskikurssiin. Tarkista EKP:n keskikurssi

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat