Siirry suoraan sisältöön

Miksi sinunkin pitäisi kokeilla lähimaksamista – 5 vinkkiä!

Lähimaksulla maksat pienet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti ilman tunnusluvun käyttöä – myös ulkomailla.

Lähimaksamisella varmistat, että tunnuslukusi ei joudu vääriin käsiin."

  1. Lähimaksaminen on nopeaa. Yhä harvemmalla on nykyisin käteistä mukana, ja pienten ostosten maksaminen pankkikortilla tuntuu aikaa vievältä. Jos maksamisesta haluaa suoriutua nopeammin, se onnistuu lähimaksulla. Lähimaksamisessa alle 50 euron ostoksissa ei tarvita tunnuslukua.
  2. Lähimaksaminen on suosittuaJos pankki- tai luottokortissasi on kaarisymboli, se sisältää lähimaksuominaisuuden. Samasta symbolista tunnistat myös lähimaksuun soveltuvat maksupäätteet. S-ryhmän toimipaikoissa myös Bonuksen voi kirjata viemällä kortin lähelle maksupäätettä.
  3. Lähimaksaminen on yksinkertaistaItse maksaminen on yhtä yksinkertaista kuin kulkuluvan käyttö: tarkista, että ostoksen summa on oikein, vie korttisi muutaman sentin päähän maksupäätteestä ja odota, kunnes maksupääte piippaa, näyttää vihreää valoa tai ilmoittaa onnistumisesta hyväksyntätekstillä. Tällöin maksu on onnistunut, ja raha siirtynyt kortilta myyjälle. Maksu veloitetaan pankkitililtäsi.
  4. Lähimaksaminen on turvallista. Lähimaksaminen perustuu sirumaksamiseen, joka takaa tapahtuman turvallisuuden. Väärinkäytösten estämiseksi ilman tunnuslukuja tehtyjen maksujen määrää ja kokonaisarvoa on rajoitettu, joten maksupääte vaatii välillä myös alle 50 euron ostosten hyväksymisen tunnusluvulla. Jos ostoksesi ylittää 50 euroa, kortti syötetään normaalisti maksupäätteeseen ja käytetään PIN-koodia. 
  5. Lähimaksaminen toimii myös ulkomailla. S-Etukortti Visan lähimaksuominaisuus toimii myös ulkomailla. Kun käytät reissussa lähimaksua, varmistat, että tunnuslukusi ei joudu vääriin käsiin. Huolehdithan kuitenkin, että korttia ei viedä pois näköpiiristäsi.

Lue lisää lähimaksamisesta

S-Etukortti Visa Credit/Debit- ja S-Etukortti Visa Debit -korteissa on kätevä lähimaksuominaisuus 

Lähimaksun raja nousee 50 euroon 12. huhtikuuta 2019

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat