Siirry suoraan sisältöön

Hyvästi turhat palvelumaksut – testaa säästösi hyötylaskurilla

S-Pankin hyötylaskurilla pankkien vertailu on helppoa ja nopeaa. Katso esimerkit ja kokeile muutamalla klikkauksella, kuinka paljon säästäisit vaihtamalla pankkiasiointisi S-Pankkiin ja osuuskaupan asiakasomistajana keskittämällä taloutesi ostokset S-ryhmään.

Käytätkö autoa, tai kuluuko perheenne menoista iso siivu ruokaan? Tiedätkö, kuinka paljon maksat pankkiasioinnin palvelumaksuja vuodessa? Hyötylaskuri kertoo muutamalla klikkauksella, kuinka paljon voisit säästää asiakasomistajana vaihtamalla pankkiasiointisi S-Pankkiin, keskittämällä ruoka- ja polttoaineostosi S-ryhmään ja siirtämällä vakuutuksesi LähiTapiolaan.

Esimerkiksi asuntolainan ottajan kannattaa tarkastella muutakin kuin marginaalia, sillä pankkiasioinnin kokonaishinnassa saattaa olla isoja eroja pankkien välillä. Kokosimme kolme havainnollista esimerkkiä säästöistä.

Paula Perheenäiti, säästö 706 euroa vuodessa

Espoolaisessa perheessä on kolme lasta. Äiti Paula hoitaa perheen ruokaostokset, joihin kuluu kuukaudessa noin 800 euroa. Paula on kilpailevan pankin asiakas.

Hyötylaskurilla selviää, että keskittämällä pankkiasioinnin sekä ruoka- ja polttoaineostot S-ryhmään sekä vakuutusasioinnin LähiTapiolaan Paula säästäisi vuodessa jopa 706 euroa.* Pelkästään keskittämällä ruokaostoksensa S-ryhmään Paula saisi 432 euroa Bonusta vuodessa. Maksamalla ostokset S-Etukortti Visalla Paula saisi lisäksi 57 euroa maksutapaetua. Maksutapaetu on 0,5 % ostoksista.

Elli ja Emil Ensiasunnonostaja, säästö yhteensä 587 euroa vuodessa

Turkulaiset Elli ja Emil Ensiasunnonostaja ovat muuttamassa yhteen ja ottamassa yhteistä pankkilainaa. Tällä hetkellä Elli ja Emil ovat eri pankkien asiakkaita.

Vaihtamalla S-Pankin asiakkaaksi Elli ja Emil säästäisivät yhteensä 90 euroa vuodessa, sillä S-Etukortin käyttäjinä he eivät maksa tilistä tai verkkopankista palvelumaksuja. Käyttämällä lisäksi S-Etukortti Visaa toisen pankin kortin sijaan Elli säästäisi 120 ja Emil 132 euroa. Keskittämällä vielä päivittäiset ostokset S-ryhmän kauppoihin sekä vakuutusasiointinsa LähiTapiolaan pari säästäisi vuodessa yhteensä 587 euroa.*

Eino Eläkeläinen, säästö 303 euroa vuodessa

Pirkanmaalainen Eino Eläkeläinen viettää paljon aikaa kunnostamallaan sukumökillä ja käy tervehtimässä lapsen perhettä Jyväskylässä. Ajokilometrejä kertyy kuukaudessa noin 2 500.

Hyötylaskurilla selviää, että jos Eino keskittää ruokaostoksensa S-ryhmään, hän saa Bonusta 177 euroa vuodessa. Lisäksi tankatessaan ABC:llä Eino saa Tankkausbonusta eli alennusta jokaisesta tankkaamastaan litrasta. Keskittämällä lisäksi pankkiasiointinsa S-Pankkiin ja vaihtamalla S-Etukortti Visaan Eino säästää vuodessa kaikkiaan 303 euroa.*

 

*Esimerkeissä käytetyt menot:
Paula Perheenäiti: ruokaostot 800 e/kk, polttoaineostot 150 e/kk, vakuutusmaksut 1 000 e/vuosi.
Elli ja Emil Ensiasunnonostaja: ruokaostot 500 e/kk, vakuutusmaksut 700 e/vuosi.
Eino Eläkeläinen: ruokaostot 300 e/kk, polttoaineostot 280 e/kk.

Esimerkkilaskelman tulos on suuntaa-antava ja perustuu vertailussa mukana olevien pankkien julkisista lähteistä saatavilla oleviin tietoihin. Esimerkkihenkilöt ovat osuuskaupan asiakasomistajia. Osuuskaupan osuusmaksu on 100 euroa, josta liittymisen yhteydessä tulee maksaa vähintään 20 euroa. Loppuosan voi kerryttää täyteen vaikkapa Bonuksilla.

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat