Siirry suoraan sisältöön

5+1 syytä kaivaa S-Etukortti Visa lompakosta

Yli kahden miljoonan suomalaisen lompakosta löytyvää S-Etukortti Visaa voi nyt käyttää aiempaakin monipuolisemmin maksamiseen kassoilla, verkossa ja maailmalla. Tiesitkö, että kortilla maksamalla voi myös säästää rahaa? Lue tämä ja viisi muuta syytä kaivaa korttisi lompakosta.

 1. Valitse itse tunnusluku kortillesi
  Unohtunut tunnusluku ei enää estä S-Etukortti Visan käyttöä, sillä voit valita itse uuden tunnusluvun kortillesi verkkopankissa. Uusiin kortteihin tunnusluvun valitseminen on maksutonta. Olemassa olevan kortin tunnusluvun vaihtamisesta veloitamme palveluhinnaston mukaisen 10 euron maksun. Lue lisää omavalintaisesta tunnusluvusta.

  Jos et halua vaihtaa unohtunutta tunnuslukuasi, voit käydä tarkistamassa sen S-Pankin verkkopankissa.
 2. Lähimaksulla voit maksaa nyt jopa 50 euron ostokset
  Helppo ja nopea lähimaksu muuttui aiempaakin kätevämmäksi huhtikuussa, kun lähimaksun yläraja nousi 25 eurosta 50 euroon. Muutos päivittyi automaattisesti kaikille S-Etukortti Visa -korteille. Käytännössä suurempien summien maksaminen lähimaksulla on tullut mahdolliseksi sitä mukaa, kun kaupat päivittävät maksupäätteitään. Rajan korottaminen tulee varmasti lisäämään lähimaksun suosiota entisestään.
 3. S-Etukortti Visasta Suomen ensimmäinen pystymallinen kortti
  Uudistuvassa S-Etukortti Visassa korttinumero on jaoteltu neljän numeron sarjoihin allekkain, mikä helpottaa numeron hahmottamista ja syöttämistä verkko-ostoksia tehdessä. Kortit uusitaan normaalin vuosiuusinta-aikataulun mukaisesti ja ensimmäiset uudenmalliset pystykortit alkoivat näkyä asiakkaiden arjessa kesän aikana.
 4. Ainoa kortti, jolla voi myös säästää rahastoon
  S-Etukortti Visalla voit myös säästää ja sijoittaa. Ota käyttöön S-mobiilista löytyvä Säästäjä-palvelu ja hyödynnä mikrosäästämistä. S-Etukortti Visan ja Säästäjän avulla voit siirtää euron rahastoon jokaisesta Debit-korttitapahtumastasi.
 5. Turvarajat suojaavat korttiasi
  S-Etukortti Visan turvarajat suojaavat korttiasi esimerkiksi lomareissuilla. Voit asettaa S-Etukortti Visallesi vuorokausikohtaisen käteisnostorajan sekä osto- ja verkkomaksurajan. Lisäksi voit rajata korttisi maantieteellistä käyttöaluetta vastaamaan matkasuunnitelmiasi. Turvarajoja voi muuttaa maksutta verkkopankissa, S-mobiilissa, soittamalla S-Pankin asiakaspalveluun numeroon 010 76 5800 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai käymällä asiakaspalvelupisteessä.

  Ja vielä yksi syy: Luottokortin ostoturvalla lisää turvaa ostoksille
  Ostokset kannattaa maksaa S-Etukortti Visan luottopuolella, sillä luottokorttiin sisältyvän ostoturvan ansiosta voit mahdollisissa ongelmatilanteissa saada rahasi takaisin. Ostoturva kattaa esimerkiksi matkatoimiston tai lentoyhtiön konkurssista aiheutuvat kulut.

Päivitä yhteystietosi omalla S-kanavalla

Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Päivitä tiedot