Siirry suoraan sisältöön

5+1 syytä kaivaa S-Etukortti Visa lompakosta

Yli kahden miljoonan suomalaisen lompakosta löytyvää S-Etukortti Visaa voi nyt käyttää aiempaakin monipuolisemmin maksamiseen kassoilla, verkossa ja maailmalla. Tiesitkö, että kortilla maksamalla voi myös säästää rahaa? Lue tämä ja viisi muuta syytä kaivaa korttisi lompakosta.

 1. Tarkista kortin unohtunut tunnusluku tai valitse itse mieleisesi 
  Unohtunut tunnusluku ei enää estä S-Etukortti Visan käyttöä, sillä voit tarkistaa  tunnusluvun S-mobiilista tai verkkopankista. Ensimmäinen kerta on maksuton, sen jälkeen veloitamme tarkistamisesta palveluhinnaston mukaisen yhden euron maksun. 

  Halutessasi voit myös valita itse uuden tunnusluvun kortillesi verkkopankissa. Uusiin kortteihin tunnusluvun valitseminen on maksutonta. Olemassa olevan kortin tunnusluvun vaihtamisesta veloitamme palveluhinnaston mukaisen 10 euron maksun. Lue lisää omavalintaisesta tunnusluvusta.
 2. Lähimaksulla voit maksaa jopa 50 euron ostokset
  Helpon ja turvallisen lähimaksun avulla voit maksaa alle 50 euron ostokset näppäilemättä tunnuslukua. Lähimaksu veloitetaan aina pankkitililtäsi.
 3. Säästä tilinhoitopalkkio ja tee muutoksia luottoosi maksutta
  Emme veloita kahden euron tilinhoitopalkkiota, jos valitset sähköisen laskun ja maksat laskun kokonaisuudessaan pois eräpäivänä. Voit myös korottaa luottorajaa, muuttaa lyhennyserää ja ottaa maksuvapaita kuukausia käyttöön maksutta.
 4. S-Etukortti Visalla voi myös säästää rahastoon
  S-Etukortti Visalla voit myös säästää ja sijoittaa. Ota käyttöön S-mobiilista löytyvä Säästäjä-palvelu ja hyödynnä mikrosäästämistä. S-Etukortti Visan ja Säästäjän avulla voit siirtää 0,50 - 5 euroa rahastoon jokaisesta Debit-korttitapahtumastasi.
 5. Turvarajat suojaavat korttiasi
  S-Etukortti Visan turvarajat suojaavat korttiasi esimerkiksi lomareissuilla. Voit asettaa S-Etukortti Visallesi vuorokausikohtaisen käteisnostorajan sekä osto- ja verkkomaksurajan. Lisäksi voit rajata korttisi maantieteellistä käyttöaluetta vastaamaan matkasuunnitelmiasi. Turvarajoja voi muuttaa maksutta verkkopankissa, S-mobiilissa, soittamalla S-Pankin asiakaspalveluun numeroon 010 76 5800 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai käymällä asiakaspalvelupisteessä.

  Ja vielä yksi syy: Luottokortin ostoturvalla lisää turvaa ostoksille
  Ostokset kannattaa maksaa S-Etukortti Visan luottopuolella, sillä luottokorttiin sisältyvän ostoturvan ansiosta voit mahdollisissa ongelmatilanteissa saada rahasi takaisin. Ostoturva kattaa esimerkiksi matkatoimiston tai lentoyhtiön konkurssista aiheutuvat kulut.


  Katso, mitä kaikkea voit S-Etukortti Visallasi tehdä 

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat