Bonus ja maksutapaetu

 

Bonus on ihan oikeaa rahaa, jota kertyy S-ryhmän ostoistasi jopa 5 %. Lisää Bonusta voit kerryttää maksamalla ostoksesi S-Etukortilla, jolloin saat Bonuksen päälle vielä 0,5 % maksutapaetua. Bonus ja maksutapaetu maksetaan kuukausittain talouden pääjäsenen tilille S-Pankkiin. 

Tarkista kortin tunnusluku verkkopankista

Ensimmäinen kerta 0 €

Katso ohjeet
  • Bonus on rahana maksettava, jopa 5 %:n ostohyvitys.
  • Bonusta saa S-Etukortilla koko perheen ostoksista. Mitä enemmän ostoksia tehdään sitä suurempi bonusprosentti on.
  • Bonusta kertyy S-ryhmän toimipaikoista, kuten ruokakaupoista, ravintoloista ja hotelleista.
  • Kuukauden ostoista kertynyt Bonus maksetaan joka kuun 10. päivään mennessä pääjäsenen etujen maksutilille S-Pankkiin.
  • Voit seurata Bonuksen kertymistä esimerkiksi verkkopankissa, S-mobiilissa ja Omalla S-kanavalla.

Lue lisää S-kanavalta

  • Maksutapaetu on rahana maksettava 0,5 %:n lisäetu.
  • Etu lasketaan edun piiriin kuuluvien ostosten loppusummasta. 
  • Voit kerryttää etua S-ryhmän Suomen toimipaikoissa.
  • Maksutapaetua kertyy sekä debit- että credit-puolen maksuista.
  • Koko talouden S-Etukortilla tekemät ostot kerryttävät maksutapaetua.
  • Kuukauden ostoista kertynyt maksutapaetu maksetaan joka kuun 10. päivään mennessä pääjäsenen etujen maksutilille S-Pankkiin.
  • Näet maksetun edun määrän verkkopankista, S-mobiilista ja Omalta S-kanavalta.

KIRJAUDU VERKKOPANKKIIN

Näin saat verkkopankkitunnukset

Näin saat Bonuksen helposti hyötykäyttöön

Bonus ja maksutapaetu maksetaan S-Pankin tilillesi, jonka saldon voit tarkastaa kätevästi S-mobiilissa. Tilitietojen lisäksi maksuton S-mobiili-sovellus tuo myös muut pankkipalvelut puhelimeesi. Lataa arkea helpottava sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja ota se käyttöön S-Pankin verkkopankkitunnuksilla. 

Lue lisää ja lataa

Kun käytössäsi on sirullinen S-Etukortti Visa, voit maksaa tilillesi kertyneellä Bonuksella ostoksia kaikkialla maailmassa. Erityisen kannattavaa maksaminen on S-ryhmässä, jossa tehdyistä ostoksista kerrytät jälleen lisää Bonusta ja maksutapaetua. 

Hae S-Etukortti Visaa

Katso mitä kaikkea kortilla voi tehdä 

Tiesitkö, että voit hyötyä Bonuksesta vieläkin enemmän, kun ohjaat sen suoraan valitsemaasi S-Säästörahastoon? Rahastoja on kolme riskitason mukaan luokiteltua vaihtoehtoa: Varovainen, Kohtuullinen ja Rohkea. Rahastot ovat FIM Varainhoitorahastojen (30, 70 ja 100) rinnakkaisia osuussarjoja ja niitä hallinnoi FIM Varainhoito Oy. Valitse itsellesi sopivin ja aloita säästöjen kartuttaminen jo tänään.

Lue lisää ja aloita säästäminen

Sijoittamiseen – ja siten myös rahastosäästämiseen – liittyy aina riski. Vaikka asiantuntijamme huolehtivat säästöistäsi aktiivisesti, ne ovat valitsemastasi rahastosta riippuen alttiita markkinoiden heilahteluille. Rahaston arvo voi myös heiketä ja pahimmassa tapauksessa voit menettää rahastoon säästämäsi varat.

Usein kysyttyä

Maksutapaetu on osuuskaupan asiakasomistajaetu. Kun maksat ostoksesi S-Etukortilla S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa, saat maksutapaedun piiriin kuuluvista ostoksistasi 0,5 % maksutapaedun. Maksutapaetua kertyy aina kun maksat S-Etukortilla. Maksutapaetu lasketaan pääsääntöisesti koko oston loppusummasta, poikkeuksiin voit tutusta täällä. Voit itse valita, maksatko ostoksesi suoraan pankkitililtäsi vai luotolla. Maksutapaetu kertyy kaikkien samaan asiakasomistajatalouteen kuuluvien S-Etukorteilla.

 

Kuukauden ostoista kertynyt maksutapaetu maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenen etujen maksutilille S-Pankkiin. Maksutapaetu maksetaan samaan aikaan Bonuksen kanssa, eli pääsääntöisesti kuukauden 10. päivä.

Bonus, maksutapaetu ja osuusmaksun korko ovat rahana maksettavia etuja. Edut maksetaan valitsemallesi tilille S-Pankkiin. Voit valita etujen maksutiliksi S-Tilin, S-Tuottotilin tai S-Rahastotilin.

S-Rahastotilin voi avata verkkopankissa ja siitä tulee avauksen yhteydessä etujen maksutili. Tilin avaamisen jälkeen rahana maksettavat edut maksetaan S-Rahastotilille. Tilin varat siirtyvät automaattisesti valittuun rahastoon.