Siirry suoraan sisältöön

iPhone on nyt myös S-Etukortti Visa

iPhone on nyt myös S-Etukortti Visa

iPhone on nyt myös S-Etukortti Visa

iPhone on nyt myös S-Etukortti Visa

Esittelyssä Apple Pay

Apple Pay on helppo, turvallinen ja yksityinen maksutapa maksaa S-Etukortti Visalla. Kun kirjaat ensin Bonuksen, kerrytät S-ryhmän ostoksista Bonusta ja maksutapaetua.

Jätä lompakkosi kotiin

 • Voit maksaa Apple Paylla kaikkialla missä lähimaksu tai Apple Pay on käytössä.
 • Apple Pay käyttää Apple-laitteessasi vakiona olevia suojausominaisuuksia, kuten Face ID:tä ja Touch ID:tä. Ne on suunniteltu niin, että vain sinä voit valtuuttaa maksut.
 • Saat Apple Pay -ostoista S-ryhmän toimipaikoissa Bonusta ja maksutapaetua, kun olet lisännyt S-Etukortin Applen Lompakkoon S-Etukortti Visan lisäksi.

Näin otat Apple Payn käyttöön

S-Etukortti Visan liittäminen Apple Payhin tapahtuu helpoiten S-mobiilissa kortin tiedoissa. Varmistathan, että käytössäsi on S-mobiilin versio 2.27 tai sitä uudempi, jotta lisäys onnistuu. Halutessasi voit liittää kortin syöttämällä korttitiedot Applen Lompakko -sovellukseen sekä viimeistelemällä tämän jälkeen liitoksen S-mobiilissa.

Kortin lisääminen S-mobiilissa

 1. Kirjaudu sisään S-mobiiliin. Valitse Koti-näkymästä Tilit ja kortit -otsikon alta kortti, jonka haluat liittää Apple Payhin.
 2. Paina valitsemasi kortin tietojen alta löytyvää Lisää Applen Lompakkoon -painiketta. Jos valitsemasi kortti on yhdistelmäkortti, valitse lisäksi haluatko liittää palveluun kortin debit- vai credit-puolen.
 3. Tunnistaudu S-mobiilissa.
 4. Hyväksy käyttöehdot.
 5. Lisää Applen Lompakkoon myös S-Etukortti, jotta kerrytät S-ryhmän ostoista Bonusta ja maksutapaetua. Applen Lompakossa on lisäyksen jälkeen siis kaksi S-ryhmän korttia, yksi maksamiseen ja toinen bonusteluun.

Näin maksat Apple Paylla

Myymälässä iPhonella

 1. Kaksoisklikkaa iPhonen sivupainiketta tai Koti-painiketta
 2. Todentaudu Face ID:llä, Touch ID:llä tai pääsykoodilla ja maksa pitämällä laitettasi maksupäätteen lähellä.

Kun kirjaat ensin Bonuksen, kerrytät S-ryhmän ostoksista Bonusta ja maksutapaetua.

Myymälässä Apple Watchilla

 1. Kaksoisklikkaa Apple Watchin sivupainiketta
 2. Maksa pitämällä laitettasi maksupäätteen lähellä.

Kun kirjaat ensin Bonuksen, kerrytät S-ryhmän ostoksista Bonusta ja maksutapaetua.

Verkossa tai apeissa

Kun teet ostoksia verkossa tai apissa, napauta Apple Pay ‑painiketta, vahvista toimitus‑ ja laskutustietosi ja todentaudu sitten Face ID:llä, Touch ID:llä tai pääsykoodilla.

Bonus ja edut aina mukanasi

Mikäli haluat kerryttää Applen Lompakolla S-ryhmän ostoksista myös Bonusta sekä hyödyntää asiakasomistajaedut, tulee sinun lisätä S-Pankin maksukortin lisäksi myös S-Etukortti Applen Lompakkoon. Vaihtoehtoisesti voit käyttää S-Etukortin viivakoodia S-mobiilista tai fyysistä S-Etukorttia ennen maksamista. Kun kirjaat ensin Bonuksen, ja maksat ostoksesi Apple Paylla käyttäen S-Etukortti Visaa, saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa. Bonuksen kerryttäminen Applen Lompakossa olevalla S-Etukortilla on alkuvaiheessa mahdollista seuraavissa ketjuissa: Prisma, S-market, Sale, Alepa, Food Market Herkku, ABC Market, ABC Ravintola, Sokos, Emotion, S-Rauta ja Prisma Rauta.

Lue lisää S-kanavalta

Näin päivität S-mobiilin App Storessa

Jos olet sallinut iPhonesi sovellusten automaattiset päivitykset, ei sinun tarvitse tehdä mitään. S-mobiili päivittyy iPhoneen itsestään. Jos et ole sallinut automaattisia päivityksiä, voit päivittää S-mobiilin App Storessa.

 1. Avaa App Store -sovellus.
 2. Valitse sovelluksen alavalikosta Haku.
 3. Kirjoita hakukenttään S-mobiili ja paina etsi-painiketta.
 4. Paina "Päivitä" -painiketta.
 5. Avaa S-mobiili-sovellus.

Usein kysyttyä

Ehdot ja asiakirjat

Monipuolinen S-Etukortti Visa

S-Etukortti Visa on monipuolinen pankki- ja luottokortti, joka toimii kaikkialla. Kortista ei peritä osuuskauppojen asiakasomistajilta kuukausi- ja vuosimaksuja. Maksaessasi S‑ryhmän ostokset S‑Etukortti Visalla, kerrytät jopa 5 % Bonusta ja 0,5 % maksutapaetua.

Katso, mitä kaikkea voit kortillasi tehdä

Turvallinen pankkiasiointi

Kortin käyttäminen ja asiointi verkossa on turvallista, kun pitää mielessä muutamat perusasiat.

Näin käytät korttia sekä asioit verkossa ja mobiilissa turvallisesti