Siirry suoraan sisältöön

iPhone on nyt lompakkosi

iPhone on nyt lompakkosi

iPhone on nyt lompakkosi

iPhone on nyt lompakkosi

Esittelyssä Apple Pay

Apple Pay on helppo, turvallinen ja yksityinen maksutapa maksaa S-Etukortti Visalla. Lisäämällä Applen Lompakkoon S-Etukortti Visan lisäksi myös S-Etukortin, kerrytät S-ryhmän ostoksista Bonusta ja maksutapaetua.

Jätä lompakkosi kotiin

 • Voit maksaa Apple Paylla kaikkialla missä lähimaksu tai Apple Pay on käytössä.
 • Apple Pay käyttää Apple-laitteessasi vakiona olevia suojausominaisuuksia, kuten Face ID:tä ja Touch ID:tä. Ne on suunniteltu niin, että vain sinä voit valtuuttaa maksut.
 • Saat Apple Pay -ostoista S-ryhmän toimipaikoissa Bonusta ja maksutapaetua, kun olet lisännyt S-Etukortin Applen Lompakkoon S-Etukortti Visan lisäksi.


Applen Lompakossa on kaksi S-ryhmän korttia, yksi maksamiseen ja toinen bonusteluun. Maksukortteja voit lisätä Lompakkoon myös useampia, esimerkiksi yhdistelmäkortista sekä Debit- että Credit-puolet.

Näin otat Apple Payn käyttöön

S-Etukortti Visan liittäminen Apple Payhin tapahtuu helpoiten S-mobiilissa kortin tiedoissa. Varmistathan, että käytössäsi on S-mobiilin versio 2.27 tai sitä uudempi, jotta lisäys onnistuu. Halutessasi voit liittää kortin syöttämällä korttitiedot Applen Lompakko -sovellukseen sekä viimeistelemällä tämän jälkeen liitoksen S-mobiilissa.

Kortin lisääminen S-mobiilissa

 1. Kirjaudu sisään S-mobiiliin. Valitse Koti-näkymästä Tilit ja kortit -otsikon alta kortti, jonka haluat liittää Apple Payhin.
 2. Paina valitsemasi kortin tietojen alta löytyvää Lisää Applen Lompakkoon -painiketta. Jos valitsemasi kortti on yhdistelmäkortti, valitse lisäksi haluatko liittää palveluun kortin debit- vai credit-puolen.
 3. Tunnistaudu S-mobiilissa.
 4. Hyväksy käyttöehdot.
 5. Lisää Applen Lompakkoon myös S-Etukortti, jotta kerrytät S-ryhmän ostoista Bonusta ja maksutapaetua. Applen Lompakossa on lisäyksen jälkeen siis kaksi S-ryhmän korttia, yksi maksamiseen ja toinen bonusteluun.

Näin maksat Apple Paylla

Myymälässä iPhonella

 1. Kaksoisklikkaa iPhonen sivupainiketta tai Koti-painiketta
 2. Todentaudu Face ID:llä, Touch ID:llä tai pääsykoodilla ja maksa pitämällä laitettasi maksupäätteen lähellä.

Kun kirjaat ensin Bonuksen, kerrytät S-ryhmän ostoksista Bonusta ja maksutapaetua.

Myymälässä Apple Watchilla

 1. Kaksoisklikkaa Apple Watchin sivupainiketta
 2. Maksa pitämällä laitettasi maksupäätteen lähellä.

Kun kirjaat ensin Bonuksen, kerrytät S-ryhmän ostoksista Bonusta ja maksutapaetua.

Verkossa tai apeissa

Kun teet ostoksia verkossa tai apissa, napauta Apple Pay ‑painiketta, vahvista toimitus‑ ja laskutustietosi ja todentaudu sitten Face ID:llä, Touch ID:llä tai pääsykoodilla.

Bonus ja edut aina mukanasi

Mikäli haluat kerryttää Applen Lompakolla S-ryhmän ostoksista myös Bonusta sekä hyödyntää asiakasomistajaedut, tulee sinun lisätä S-Pankin maksukortin lisäksi myös S-Etukortti Applen Lompakkoon. Vaihtoehtoisesti voit käyttää S-Etukortin viivakoodia S-mobiilista tai fyysistä S-Etukorttia ennen maksamista. Kun kirjaat ensin Bonuksen, ja maksat ostoksesi Apple Paylla käyttäen S-Etukortti Visaa, saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa. Bonuksen kerryttäminen Applen Lompakossa olevalla S-Etukortilla on alkuvaiheessa mahdollista seuraavissa ketjuissa: Prisma, S-market, Sale, Alepa, Food Market Herkku, ABC Market, ABC Ravintola, Sokos, Emotion, S-Rauta ja Prisma Rauta.

Lue lisää S-kanavalta

Näin päivität S-mobiilin App Storessa

Jos olet sallinut iPhonesi sovellusten automaattiset päivitykset, ei sinun tarvitse tehdä mitään. S-mobiili päivittyy iPhoneen itsestään. Jos et ole sallinut automaattisia päivityksiä, voit päivittää S-mobiilin App Storessa.

 1. Avaa App Store -sovellus.
 2. Valitse sovelluksen alavalikosta Haku.
 3. Kirjoita hakukenttään S-mobiili ja paina etsi-painiketta.
 4. Paina "Päivitä" -painiketta.
 5. Avaa S-mobiili-sovellus.

Usein kysyttyä

Ehdot ja asiakirjat

Monipuolinen S-Etukortti Visa

S-Etukortti Visa on monipuolinen pankki- ja luottokortti, joka toimii kaikkialla. Kortista ei peritä osuuskauppojen asiakasomistajilta kuukausi- ja vuosimaksuja. Maksaessasi S‑ryhmän ostokset S‑Etukortti Visalla, kerrytät jopa 5 % Bonusta ja 0,5 % maksutapaetua.

Katso, mitä kaikkea voit kortillasi tehdä

Turvallinen pankkiasiointi

Kortin käyttäminen ja asiointi verkossa on turvallista, kun pitää mielessä muutamat perusasiat.

Näin käytät korttia sekä asioit verkossa ja mobiilissa turvallisesti