Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki Kiinteistöjen hallinnoiman salkun lääkärikeskus uudistui peruskorjauksessa

14.5.2024

Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren lääkärikeskus on läpikäynyt laajan peruskorjauksen. Rakennus vastaa nyt entistäkin paremmin erityisesti päivystyspalvelujen tuottamisen tarpeisiin ja jatkaa pitkää perinnettään monipuolisten terveyspalvelujen kotina. Rakennus kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennian kiinteistösijoitussalkkuun, jota S-Pankki Kiinteistöt Oy hallinnoi.

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori sijaitsee hyvin liikenneyhteyksien varrella Helsingin Munkkivuoressa.

 

Helsingin Raumantie 1 a:ssa sijaitsevan Pihlajalinna Dextra Munkkivuori -lääkärikeskuksen ilme on uudistunut perusteellisesti. Kiinteistössä toteutettiin laaja julkisivuremontti, jossa modernisoitiin rakennuksen ulkonäköä ja parannettiin energiatehokkuutta. Kiinteistö on saavuttanut arvostetun BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatin, mikä on tunnustus rakennuksen ympäristöystävällisyydestä, energia- ja kestävyysstandardien täyttymisestä, sekä kestävän kehityksen edelläkävijyydestä.

Remontin yhteydessä kiinteistön pihajärjestelyihin on myös panostettu, mikä parantaa asiakkaiden saapumista ja liikkumista. Sisäänkäyntiä on uudistettu, ja sisätiloissa tehty käyttäjämuutostyöt tukevat paremmin päivystystoimintaa.

"Peruskorjauksen myötä Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren toimintaedellytykset ovat parantuneet huomattavasti. Olemme erityisen iloisia energiatehokkuuden merkittävästä parannuksesta ja ympäristöystävällisistä ratkaisuista, jotka BREEAM Excellent -sertifikaatti kuvastaa. Näiden uudistusten ansiosta voimme tarjota entistä parempia ja kestävämpiä puitteita terveyspalveluiden käyttöön", kertoo rakennuttajapäällikkö Timo Vasa S-Pankki Kiinteistöistä.

1980-luvulta lähtien kiinteistö on kasvanut ja kehittynyt palvelemaan alueen asukkaiden terveydenhuollon tarpeita. Pihlajalinna Dextra Munkkivuori tarjoaa pääkaupunkiseudun kattavimmat yksityiset päivystyspalvelut. Kiinteistö on uudistettu vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia ja palvelun laatua, säilyttäen kuitenkin pitkän historian arvokkaana osana toimintaansa.

"Pihlajalinna Dextra Munkkivuorella on pitkät perinteet päivystyspalveluissa. Hoidamme kaiken ikäisiä asiakkaita ja olemme auki viikon jokaisena päivänä. Rakennuksen uudistuksen myötä meidän on mahdollista palvella alueen asukkaita entistäkin tehokkaammin, sillä rakennus vastaa nyt aiempaa paremmin nimenomaan päivystyspalvelujen tarpeisiin. Meille on erittäin tärkeää tarjota nopea hoitoon pääsy ja sujuva hoitopolku asiakkaillemme”, Pihlajalinnan Etelä-Suomen aluejohtaja Taru Mäki sanoo.

Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren päivystys sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Päivystyksen lisäksi Munkkivuoressa on tarjolla useiden eri erikoisalojen palveluita, esimerkiksi gynekologiset, urologiset ja gastrokirurgin vastaanotot sekä silmäkirurgian toimintaa.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajista. Konsernilla on kattavat ja laadukkaat lääkärikeskus- ja sairaalapalvelut sekä työterveys- ja vakuutusyhteistyöpalvelut. Lisäksi Pihlajalinna tarjoaa hyvinvointialueille sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotantomalleja, joilla julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyössä taataan vaikuttavat palvelut kansalaisille. Pihlajalinnalla työskentelee noin 7 000 työntekijää ja 2 200 ammatinharjoittajaa. Vuonna 2023 Pihlajalinnan liikevaihto oli 720 miljoonaa euroa. Pihlajalinnan osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

BREEAM Excellent -sertifikaatti on arvostettu rakennusten ympäristöystävällisyyden arviointijärjestelmä. Se myönnetään rakennuksille, jotka täyttävät korkeat ympäristö-, energia- ja kestävyysstandardit ja edustavat kestävän kehityksen etulinjaa rakennusalalla.

Lue lisää BREEAM-sertifikaatista

 

Median yhteydenotot:

Timo Vasa, rakennuttajapäällikkö, S-Pankki Kiinteistöt Oy, 09 61346 723, timo.vasa@s-pankki.fi

S-Pankki.fi | Yhteissijoitukset ja kiinteistösijoitussalkut

 

 

Sijoita helposti kotimaisiin kiinteistöihin

Haluamme mahdollistaa rahakkaamman huomisen jokaiselle sijoituspääoman koosta riippumatta. S-Pankista löydät kuusi kiinteistörahastoa: S-Pankki Kiinteistövarainhoito Erikoissijoitusrahasto, S-Pankki Uudistava Maatalous Erikoissijoitusrahasto, S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto, S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto, S-Pankki Asunto Erikoissijoitusrahasto ja S-Pankki Metsä Erikoissijoitusrahasto, joiden kautta voit sijoittaa helposti ja edullisesti kiinteistöihin pienemmälläkin summalla. Voit merkitä näitä rahastoja neljä kertaa vuodessa S-mobiilissa ja verkkopankissa, minimisijoitus on 200 euroa.

Osta rahastoja

 

S-Pankki Kiinteistövarainhoito-, S-Pankki Uudistava Maatalous-, S-Pankki Metsä-, S-Pankki Asunto-, S-Pankki Toimitila- ja S-Pankki Tontti -rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy.

Tämä on mainos. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Tuotossa ei ole huomioitu mahdollisia tuotonmaksuja. Alle vuoden toimineiden rahastojen osuussarjojen osalta tuotto esitetään annualisoimattomana.

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Tutustu ennen sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja sijoittajan avaintietoihin. Rahastoesitteet ovat saatavilla s-pankki.fi/sijoittaminen