Siirry suoraan sisältöön

Vertailu: Asiakasomistajilla ylivoimaisesti edullisimmat päivittäiset pankkipalvelut

22.6.2022

Uuden vertailun mukaan asiakasomistaja säästää vuodessa satoja ja koko pankkitaipaleensa aikana tuhansia euroja keskittämällä asiointinsa S-Pankkiin. Kotimainen S-Pankki tarjoaa tilin, kortin, verkkopankkitunnukset ja mobiilipalvelut maksutta jokaiselle S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajalle.

Suomen edullisimmat päivittäiset pankkipalvelut eli niin sanotut peruspankkipalvelut löytyvät S-Pankista. Tieto käy ilmi uudesta hintavertailusta, jonka on tehnyt talousalan vertailuihin keskittyvä VertaaEnsin.fi-sivusto.

S-Pankissa tili, kortti, verkkopankkitunnukset ja mobiilipalvelut ovat kuukausi- ja vuosimaksuttomia kaikille S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajille. Samaan aikaan, kun asiakasomistaja pulittaa 0 euroa kuukaudessa, vertailun muissa pankeissa päivittäisten pankkipalveluiden kuukausittaiset listahinnat vaihtelivat 5,5 eurosta aina 10 euroon asti.

VertaaEnsin.fi-sivuston tekemän elinkaarilaskelman mukaan muissa pankeissa peruspankkipalveluista voi joutua kuittaamaan jopa 7 344 euron laskun koko elämän varrelta. S-Pankissa ainoa peruspankkipalveluihin liittyviä kustannus on kertaluonteinen 100 euron osuusmaksu. Se maksetaan S-ryhmän osuuskaupan asiakasomistajaksi liittymisen yhteydessä.

“Olemme täyden palvelun pankki asiakasomistajille. Nyt julkaistu hintavertailu muistuttaa hienosti siitä, miten paljon asiakasomistaja hyötyy keskittämällä pankkipalvelunsa S-Pankkiin. Suomalaiset ovat äänestäneet S-Pankin Suomen vastuullisimmaksi pankiksi 10 vuotta peräkkäin. Maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut ja niiden ainutlaatuinen saatavuus muodostavat vastuullisen toimintamme kivijalan“, S-Pankin vt. toimitusjohtaja Hanna Porkka sanoo.

Lue lisää tutkimuksesta

 

Oletko jo asiakasomistaja tai kuulut asiakasomistajatalouteen? Ota pankkipalvelut käyttöösi

Asiakasomistajana tai asiakasomistajatalouden jäsenenä tili, kortti, verkkopankkitunnukset ja mobiilipalvelut ovat sinulle maksuttomia.

Voit avata S-Pankin palvelut verkossa, kun:

  • olet täysi-ikäinen
  • sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • sinulla on suomalainen henkilötunnus
  • sinulla on verkkopankkitunnukset
  • sinulla on sähköposti
  • sinulla ei vielä ole S-Tiliä, S-Etukortti Visaa tai verkkopankkitunnuksia

 

AVAA PALVELUT VERKOSSA

Tutustu palveluhinnastoomme