Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki Toimitila osti liikekeskus Suuriksen Espoossa

22.6.2022

S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto osti Espoon Suurpellossa sijaitsevan liikekeskus Suuriksen Niamin kiinteistörahastolta.

Suuris on noin 4 500 neliömetrin kokoinen moderni liikekeskus Espoossa. Keskuksen ankkurivuokralaisena toimii K-Supermarket Suuris ja lisäksi keskuksesta löytyy palveluita viihtymiseen sekä vapaa-aikaan. Suuris on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2017 lähtien.

"Suuris täydentää hienosti salkkuamme ja tuo meille toivotusti lisää neliöitä pääkaupunkiseudulle. Suuris tarjoaa asiakkailleen laadukkaita paikallisia palveluita ja tulee tulevaisuudessakin palvelemaan niin kehittyvän Suurpellon alueen asukkaita kuin muitakin espoolaisia”, S-Pankki Toimitila -rahaston rahastonhoitaja Tiia Vuolle kertoo.

Vuonna 2013 perustettu S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto on pääasiallisesti suomalaisiin toimitilakiinteistöihin sijoittava erikoissijoitusrahasto. Kiinteistöomaisuus painottuu pääkaupunkiseudulle sekä isoihin kaupunkeihin ja koostuu merkittävältä osaltaan toimisto- ja liiketilakiinteistöistä. Sijoituskohteiden valinnassa painotus on vakaassa kassavirrassa, mutta rahasto voi myös osallistua kehityshankkeisiin.

S-Pankki on yksi Suomen merkittävimmistä kiinteistövarainhoitajista. Vuodenvaihteessa S-Pankki-konsernin yhtiöt S-Pankki Rahastoyhtiö Oy ja S-Pankki Pääomarahastot Oy hallinnoivat seitsemää kiinteistösijoitusrahastoa, jotka sijoittavat varansa eri kiinteistöluokkiin, kuten asuntoihin, metsään, toimitiloihin ja tontteihin. Rahastot omistavat yhteensä yli 2 700 asuntoa, 64 toimitilakiinteistöä, 507 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, yli 27 000 hehtaaria metsää sekä 185 asunto- ja toimitilatonttia. Lisäksi S-Pankki Kiinteistöt Oy tuottaa hallinnointi- sekä kiinteistöjohtamispalveluita viidelle yhteissijoitukselle sekä kahdelle kiinteistösijoitussalkulle. Yhteensä hallinnoitavaa kiinteistövarallisuutta on yli 2,1 miljardia euroa.

Sijoita helposti kotimaisiin kiinteistöihin

Haluamme mahdollistaa rahakkaamman huomisen jokaiselle sijoituspääoman koosta riippumatta. S-Pankista löydät kuusi kiinteistörahastoa: S-Pankki Kiinteistövarainhoito Erikoissijoitusrahasto, S-Pankki Uudistava Maatalous Erikoissijoitusrahasto, S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto, S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto, S-Pankki Asunto Erikoissijoitusrahasto ja S-Pankki Metsä Erikoissijoitusrahasto, joiden kautta voit sijoittaa helposti ja edullisesti kiinteistöihin pienemmälläkin summalla. Voit merkitä näitä rahastoja neljä kertaa vuodessa S-mobiilissa ja verkkopankissa, minimisijoitus on 200 euroa.

Osta rahastoja

 

S-Pankki Kiinteistövarainhoito-, S-Pankki Uudistava Maatalous-, S-Pankki Metsä-, S-Pankki Asunto-, S-Pankki Toimitila- ja S-Pankki Tontti -rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy.

Tämä on mainos. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Tuotossa ei ole huomioitu mahdollisia tuotonmaksuja. Alle vuoden toimineiden rahastojen osuussarjojen osalta tuotto esitetään annualisoimattomana.

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Tutustu ennen sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja sijoittajan avaintietoihin. Rahastoesitteet ovat saatavilla s-pankki.fi/sijoittaminen