Siirry suoraan sisältöön

S-mobiilin kotinäkymä uudistuu – tärkeät tiedot löytyvät aiempaa helpommin

11.7.2022

S-mobiilin kotinäkymää uudistetaan asiakkaiden toiveiden perusteella. Jatkossa pääset suoraan avausnäkymästä esimerkiksi vahvistettaviin maksuihin sekä etuihin ja vinkkeihin. Tilien ja korttien tiedot voi halutessaan piilottaa.

S-mobiili-sovellusta kehitetään jatkuvasti käyttäjien palautteiden ja toiveiden perusteella. Uusimman päivityksen yhteydessä S-mobiilin koti- eli aloitusnäkymä uudistetaan siten, että suosituimmat toiminnallisuudet ovat näkyvillä heti S-mobiilin avaamisen jälkeen.

Jatkossa näet kotinäkymässä kaikki käytössä olevat korttisi ja niihin liittyvät tilit sekä seuraavan vahvistettavan maksun eräpäivän. Halutessasi voit piilottaa korttien ja tilien tiedot. Lisäksi kotinäkymästä pääsee suoraan S-mobiilin uusimpiin etuihin ja vinkkeihin sekä kuitteihin. Sinulle sopivimpien etujen löytämisestä tulee aiempaa helpompaa, sillä myös suosikiksi merkkaamasi edut löytyvät kotinäkymästä.

Päivityksen myötä kuittien ja bonusostotapahtumien aikajana poistetaan kotinäkymästä mutta viimeisimmän kuitin tiedot ovat kuitenkin näkyvillä.

Päivitys julkaistaan vaiheittain lähiviikkojen aikana eri laitteisiin.

S-mobiili on maksuton S-Pankin ja S-ryhmän kaupan palvelut yhdistävä mobiilisovellus. Lataamalla S-mobiilin saat käyttöösi myös turvallisen S-mobiilin tunnistamisen, jonka avulla voit kirjautua verkkopankkitunnuksia vaativiin palveluihin ja vahvistaa maksuja sormenjäljellä, itse valitsemallasi tunnusluvulla tai Face ID:llä niillä iOS-puhelimilla, joissa on kasvojentunnistustoiminto.

S-mobiilin kotinäkymä uudistuksen jälkeen:


Lue lisää S-mobiilista