Gå direkt till innehållet

En ny startvy för S-mobil – det blir enklare att hitta viktig information

2022-07-11

Startvyn för S-mobil får en ny layout utifrån kundernas önskemål. I fortsättningen kan du till exempel gå från startvyn direkt till betalningar som du ska bekräfta och till förmåner och tips. Vid behov kan du dölja konto- och kortuppgifterna.

Vi vidareutvecklar kontinuerligt S-mobil utifrån användarnas respons och önskemål. Vid den senaste uppdateringen ändrar vi startvyn för S-mobil så att de mest populära funktionerna visas direkt när du har öppnat appen.

I fortsättningen ser du i startvyn alla dina kort och anslutna konton samt förfallodagen för nästa betalning som du ska bekräfta. Vid behov kan du dölja kort- och kontouppgifterna. Dessutom kan du gå från startvyn direkt till senaste förmåner och tips och till kvitton i S-mobil. Det blir enklare att hitta förmåner som passar dig bäst, eftersom de förmåner som du markerat som favoriter också visas i startvyn.

Vid uppdateringen tas tidslinjen för kvitton och bonusköptransaktioner bort från startvyn, men uppgifterna om det senaste kvittot visas ändå.

Uppdateringen offentliggörs stegvis i olika enheter under de närmaste veckorna.

S-mobil är en avgiftsfri mobilapp som kombinerar S-Bankens tjänster och S-gruppens butikstjänster. Genom att ladda ned S-mobil får du även tillgång till säker identifiering med S-mobil. Med funktionen kan du logga in i tjänster som kräver webbankskoder och bekräfta betalningar med ditt fingeravtryck, en kod som du själv har valt eller med Face ID i iOS-telefoner med ansiktsigenkänning.