Siirry suoraan sisältöön

Riikka Laine-Tolonen S-Pankin uudeksi toimitusjohtajaksi

31.10.2022

Kuva: Martti Lindholm, S-Pankki Oyj

S-Pankki Oyj, Pörssitiedote, 31.10.2022 klo 10.00 

Riikka Laine-Tolonen S-Pankin uudeksi toimitusjohtajaksi  

S-Pankki Oyj:n hallitus on nimittänyt S-Pankin uudeksi toimitusjohtajaksi KTM Riikka Laine-Tolosen.  

Laine-Tolonen on viimeksi toiminut Danske Bankin henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaavana johtajana ja tätä ennen muun muassa monipuolisissa johtotehtävissä Nordeassa. Laine-Tolonen aloittaa tehtävässään huhtikuussa 2023.  

S-Pankin hallituksen puheenjohtaja Jari Annala kertoo, että S-Pankin toimitusjohtajan tehtävä herätti runsaasti kiinnostusta. Annala on erittäin tyytyväinen, että Riikka Laine-Tolonen aloittaa tehtävässä.  

”Riikalla on laaja-alaista ja syvällistä kokemusta pankki- ja varainhoitoliiketoiminnasta. Hän on johtanut menestyksekkäästi erilaisia toimintoja ja hänellä on vahvaa liiketaloudellista osaamista. Riikka on tehnyt monipuolisen pankkiuransa erityisesti henkilöasiakkaiden parissa ja hänellä on kaikki tarvittavat edellytykset johtaa 15-vuotiasta S-Pankkia kohti miljoonaa aktiivista asiakasta. Toivotamme Riikan lämpimästi tervetulleeksi”, sanoo Annala. 
 
”Pankeilla on merkittävä rooli suomalaisten sujuvan arjen ja taloudellisen hyvinvoinnin mahdollistajana. S-Pankki on ainutlaatuinen toimija alallaan ja siitä kasvanut täyden palvelun pankki S-ryhmän asiakasomistajille. Pankin tavoite mahdollistaa vähän rahakkaampi huominen on erityisen innostava ja ajankohtainen juuri nyt, kun moni joutuu miettimään talousasioitaan enemmän nousevien kulujen ja korkojen takia. Olen hyvin iloinen, että pääsen johtamaan S-Pankin seuraavaa vaihetta”, Riikka Laine-Tolonen sanoo. 

S-Pankin toimitusjohtajan hakuprosessi käynnistyi, kun edellinen toimitusjohtaja lopetti toukokuussa 2022. Vt. toimitusjohtajan tehtävässä jatkaa varatoimitusjohtaja Hanna Porkka. Porkka vastaa S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoiminnasta ja palaa Laine-Tolosen aloituksen jälkeen varatoimitusjohtajan tehtävään. 

”Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Hannaa sitoutumisesta ja arvokkaasta työstä S-Pankin hyväksi”, hallituksen puheenjohtaja Jari Annala sanoo.  

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta S-Bank Plc

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä. www.s-pankki.fi

Liitteet