Siirry suoraan sisältöön

Uudistamme verkkopankkimme ja verkkosivujemme ulkoasua

1.9.2021

Teemme muutoksia verkkopankkimme ja verkkosivujemme visuaaliseen ilmeeseen keskiviikkoiltana 1.9.2021. Samalla verkkosivujemme käytettävyys paranee.

Verkkopankkiin päivittyy 1.9. illalla S-Pankin uusi logo, mutta muuten verkkopankin ulkoasuun tai toiminnallisuuksiin ei tule muutoksia. Verkkosivuillamme muuttuu logon lisäksi navigaatio ja teemme värisävyihin, linkkeihin ja painikkeisiin muutoksia, jotka samalla tekevät sivustostamme entistä helppokäyttöisemmän.

Tiesithän, että voit kirjautua verkkopankkiin kätevästi S-mobiililla tunnuslukutaulukon sijaan. S-mobiilin avulla voit tunnistautua verkkopankkiin ja muihin verkkopankkitunnuksia vaativiin palveluihin sormenjäljellä, itse valitsemallasi tunnusluvulla tai Face ID:llä niillä iOS-puhelimilla, joissa on kasvojentunnistustoiminto.

Verkkopankin käyttäminen on turvallista, kun muistaa muutamat perusasiat. Omia verkkopankkitunnuksia tai muita pankkitietoja ei pidä luovuttaa kenellekään. Varmin keino kirjautua verkkopankkiin on kirjoittaa itse verkkoselaimen osoiteriville ensin www.s-pankki.fi ja edetä sen jälkeen verkkopankkiin sivun oikean yläreunan ”Kirjaudu”-painikkeen kautta.

Näin kirjaudut verkkopankkiin

Lue lisää turvallisesta pankkiasioinnista