Gå direkt till innehållet

Vi förnyar webbankens och webbplatsens utseende

2021-09-01

Vi gör ändringar i webbankens och webbplatsens visuella uttryck onsdag kväll den 1 september 2021. Samtidigt förbättrar vi webbplatsens tillgänglighet.

S-Bankens nya logotyp uppdateras på webbanken på kvällen den 1 september, men i övrigt görs inga ändringar i webbankens utseende eller funktioner. På webbplatsen ändras utöver logotypen även navigeringen och vi gör ändringar i färgskalorna, länkarna och ikonerna, vilket samtidigt gör det lättare att använda vår webbplats.

Du vet väl att du enkelt kan logga in på webbanken med S-mobil i stället för med kodtabellen. Med S-mobil kan du identifiera dig på webbanken och i andra tjänster som kräver webbankskoder med fingeravtryck, med en kod som du själv har valt eller, i iOS-telefoner som har ansiktsigenkänning, med Face ID.

Det är säkert att använda webbanken, så länge som du kommer ihåg några grundläggande saker. Du får inte överlämna dina webbankskoder eller andra bankuppgifter till någon annan. Det säkraste sättet att logga in på webbanken är att själv först skriva www.s-banken.fi i webbläsarens adressfält och sedan klicka på ”Logga in på webbanken” i det övre högra hörnet på sidan.

Så här loggar du in på webbanken  (på finska)

Läs mer om säker bankärendehantering