Siirry suoraan sisältöön

Tiia Vuolle rahastonhoitajaksi S-Pankki Toimitilaan

1.12.2021

S-Pankki Toimitila saa uuden kipparin. Marraskuussa aloittanut Tiia Vuolle tuntee rahaston jo entuudestaan.

Tiia Vuolle on aloittanut S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahaston uutena rahastonhoitajana marraskuussa.

Vuolle on työskennellyt kiinteistösijoitusalalla eri tehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Hän tuntee hyvin myös S-Pankki Toimitilan, sillä hän toimi aiemmin rahaston asset managerina vuosina 2018–2021. Asset managerina Vuolteen vastuulla oli pääasiallisesti rahaston kiinteistöjen vuokrauksen ja ylläpidon sekä palvelukumppaniverkoston johtaminen.

“Olen innoissani paluusta S-Pankki Toimitilan pariin. Koronaviruksen aiheuttama pandemia toki toi omia haasteitaan toimitilamarkkinaan, mutta on hyvä muistaa, että pandemia on myös vahvistanut tiettyjä toimialoja. Esimerkiksi päivittäistavarakauppa, kodin sisustus ja urheilu voivat hyvin. Toimistomarkkinoilla on pidemmän päälle nähtävissä, että korona on vahvistanut jo vuosien ajan alaan vaikuttaneita trendejä ja näin edistänyt hybridityömallin käyttöönottoa. Toimistot eivät kuitenkaan ole katoamassa mihinkään, vaan niiden merkitys yrityksille on edelleen merkittävä, Vuolle sanoo.

Vuonna 2013 perustettu S-Pankki Toimitila on Suomen ensimmäinen toimitiloihin keskittynyt erikoissijoitusrahasto. Se sijoittaa varansa hajautetusti erilaisiin Suomessa sijaitseviin toimitilakiinteistöihin, kuten toimistoihin, liiketiloihin sekä varastoihin ja tuotannollisiin tiloihin.

“Monille toimitila voi tuoda ensimmäisenä mieleen toimiston, mutta todellisuudessa toimitilat jakautuvat useaan tilatyyppiin käyttötarkoituksen mukaan: liiketiloihin, palvelutiloihin, tuotantotiloihin ja toimistoihin. Sijoitusten hajauttaminen erilaisiin toimitiloihin tasaa riskiä”, Vuolle sanoo.

Toimitilat tarjoavat pääsääntöisesti asuntosijoittamista korkeampia vuokratuotto. Siksi ne sopivat sijoituskohteeksi pitkäaikaiselle sijoittajalle, joka tavoittelee asuntosijoittamista korkeampaa vuokratuoton tuotto-odotusta ja osakemarkkinoita alhaisempaa riskiä.

S-Pankki-webinaari 8.12.


Kiinteistövarainhoidon ja -rahastojen tarjonta on kehittynyt nopeasti 2000-luvulla ja kiinteistörahastot ovat yksi nopeimmin kasvavista rahastoluokista. Tätä nykyä yksityishenkilölle onkin tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja sijoittaa kiinteistöihin.

Tervetuloa seuraamaan suoraa lähetystä, jossa S-Pankin kiinteistörahastojen rahastonhoitajat Tiia Vuolle ja Ville Vääränen käyvät läpi kiinteistömarkkinoita sekä kertovat toimitila- ja tonttisijoittamisen näkymistä ja kiinteistörahastotarjoamastamme. Tilaisuuden juontajana toimii kiinteistörahastoliiketoiminnan johtaja Ville Yrjölä.

Ilmoittaudu webinaariin lomakkeella 8.12. klo 12 mennessä.

Täytä ilmoittautumislomake