Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki aloittaa brändinsä uudistamisen

2.9.2021

Suomalaisen sijoitusosaamisen edelläkävijä FIM on ollut osa S-Pankkia jo vuodesta 2013. Nyt tarinassa käännetään uusi sivu, kun S-Pankki siirtyy toimimaan jatkossa myös varainhoidon puolella yhdellä, yhtenäisellä S-Pankki-brändillä ja luopuu FIM-brändistä.

S-Pankki kytkeytyy entistä tiiviimmin uudistettuun S-brändiin ja siirtyy käyttämään S-Pankki-brändiä Varallisuudenhoitoliiketoimintansa kaikissa asiakasryhmissä. Tähän asti Private Banking -asiakkaita ja institutionaalisia sijoittajia on palveltu FIM-brändin alla, kun taas kuluttaja-asiakkaiden palvelut on tuotettu S-Pankki-brändillä.  

Kyseessä on ensimmäinen näkyvä askel laajemmassa brändiuudistuksessa, jossa S-Pankki-brändi lähentyy uudistettua S-brändiä. 

“S-Pankki ja FIM ovat olleet samaa konsernia jo kahdeksan vuotta, ja S-Pankista on kasvanut täyden palvelun pankki asiakasomistajille. Jatkossa tuotamme kaikki varainhoidon palvelut aina institutionaalisten asiakkaiden palvelemisesta varakkaiden yksityis- ja yritysasiakkaiden hoitoon yhdellä brändillä”, kertoo S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna Porkka

Porkka kertoo näkevänsä paljon mahdollisuuksia yhtenäiseen brändiin siirtymisessä. Suomalaiset arvostavat S-Pankki-brändin korkealle ja ovat nimenneet sen kyselytutkimuksissa kotimaisen finanssialan arvostetuimmaksi ja vastuullisimmaksi brändiksi. Jatkossa kaikkien varallisuudenhoidon asiakkaiden kumppani on myös brändiltään S-Pankki, Suomen vastuullisin pankki. Samat tutut ja kokeneet asiantuntijat palvelevat asiakkaita entiseen tapaan, nyt vain uuden nimen alla.  

Asiakkaalle yhtenäiseen brändiin siirtyminen näkyy ennen kaikkea asiointikanavien visuaalisen ilmeen uudistumisena ja tuotteiden uusina niminä. Esimerkiksi moni rahasto ja osa S-Pankki-konserniin kuuluvista yhtiöistä saa uuden nimen myöhemmin syksyllä.  

S-Pankin toimitusjohtajan Pekka Ylihurulan mukaan pankki jatkaa vahvaa panostamistaan Varallisuudenhoitoliiketoimintaan, josta on kasvanut toinen tukijalka pankkitoiminnan rinnalle.  

”S-Pankki on S-ryhmän asiakasomistajien täyden palvelun pankki ja näiden palveluiden kehitys on toimintamme keskiössä. Panostamme entistä vahvemmin myös Private Banking -palveluihin. S-Pankki Private on jo nyt monen varakkaan suomalaisen kumppani varallisuudenhoidossa ja tulee olemaan entistäkin mielenkiintoisempi vaihtoehto tulevaisuudessa monelle.”

”Olemme olleet Varallisuudenhoitoliiketoiminnassamme jo yli 30 vuoden ajan henkilökohtaisen, räätälöidyn palvelun sekä suomalaisen sijoitusmaailman edelläkävijä, ja aiomme olla sitä seuraavatkin vuosikymmenet”, Hanna Porkka kommentoi.  

Lisätietoja: 
Pekka Ylihurula, toimitusjohtaja, S-Pankki, p. 010 768 2100, pekka.ylihurula@s-pankki.fi 

Hanna Porkka, varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtajan sijainen, Varallisuudenhoitoliiketoiminta, S-Pankki, p. 010 768 2100, hanna.porkka@s-pankki.fi  

Meille on kunnia-asia olla laaja-alainen huippuasiantuntija asiakkaillemme. Tarjoamme yksilöllisten varainhoidollisten ja juridisten ratkaisujen lisäksi täydet pankki- ja lainapalvelut sekä kattavan tarjonnan erilaisia sijoitustuotteita. Näytämme tietä tuomalla markkinoille megatrendejä ja talouden muutoksia ennakoivia sijoitustuotteita. Asioiminen on kanssamme helppoa ja oma henkilökohtainen yksityispankkiiri sekä Wealth Planning -juristit ovat aina tavoitettavissa. Yksityispankkimme monipuoliset Private Banking -palvelut ovat tarkoitettu asiakkaille, joilla on varainhoidossa yli 300 000 euroa.

Lue lisää S-Pankki Privatesta

Meillä varainhoito institutionaalisille sijoittajille perustuu henkilökohtaiseen ja räätälöityyn palveluun. Tarjoamme instituutioasiakkaille laadukkaita sijoitusratkaisuja kattavaa tuotevalikoimaamme ja tarkoin valikoitujen yhteistyökumppaneidemme täydentäviä tuotteita hyödyntäen. Kokeneet asiantuntijamme sijoittavat yhteisösi varallisuutta sovittujen sijoitustavoitteiden mukaisesti. Suomen vastuullisimpana pankkina jo yhdeksänä vuotena peräkkäin vastuullisuus on integroitu osaksi toimintaamme. Asiakkainamme on yrityksiä, eläke- ja vakuutusyhtiöitä, eläkesäätiöitä ja -kassoja, henkilöstörahastoja, liittoja, yhteisöjä, säätiöitä, seurakuntia, kuntia sekä kaupunkeja.

Lue lisää S-Pankki Instituutioista