Siirry suoraan sisältöön

S-mobiilin käytöstä yhä sujuvampaa: uutta paitsi ulkoasu myös entistä kattavammat rahastosäästämisen palvelut

1.6.2021

S-mobiilin uusin päivitys tuo mukanaan monia käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten uuden, luettavuudeltaan paremman ulkoasun. Myös rahastosäästämisen monipuoliset palvelut saapuvat nyt aiempaa laajemmin käden ulottuville.

S-Pankin pankkipalvelut ja S-ryhmän kaupan palvelut yhdistävää S-mobiilia kehitetään jatkuvasti asiakkaiden palautteita ja toiveita kuunnellen. Tuoreimman päivityksen yhteydessä S-mobiili saa uuden, raikkaan ja entistä selkeämmän ulkoasun. Uusi erottuvampi teksti parantaa S-mobiilin luettavuutta, mikä tekee sovelluksen käytöstä yhä sujuvampaa ja saavutettavampaa mahdollisimman monelle. S-mobiilin saavutettavuutta on jo ennestään parannettu monin tavoin. Esimerkiksi S-mobiilissa näkyvän tekstin koko noudattaa puhelimen omia näyttöasetuksia, jolloin itselle sopivan tekstikoon voi asettaa kätevästi suoraan puhelimen asetusvalikossa. Lisäksi S-mobiililla tunnistautuminen eri palveluihin on aiempaa suoraviivaisempaa.

Toinen näkyvä uudistus laajentaa S-mobiilista löytyviä säästämisen palveluita entisestään. Korona-aika on havahduttanut suomalaiset etsimään parempaa tuottoa nollakorkoisilla käyttötileillä makaaville varoilleen, mikä on kasvattanut erityisesti rahastosäästämisestämisen suosiota. Olemmekin halunneet tehdä säästämisestä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta kaikille tarjoamalla monipuoliset palvelut varallisuuden kartuttamiseen paitsi verkkopankissa myös mobiilisti. Päivityksen myötä rahastosäästämisen valikoima S-mobiilissa laajentuu myös erikoissijoitusrahastoilla, kuten S-Asuntorahastolla, S-Metsärahastolla, S-Pankki Tontilla ja S-Pankki Toimitilalla.

Halusitpa mikrosäästää päivittäisen rahankäytön yhteydessä Säästäjällä, siirtää Bonuksen poikimaan rahastoon tai sijoittaa kerralla erikoissijoitusrahastoon, onnistuu se jatkossa helposti S-mobiilin avulla. Lue lisää rahastosäästämisestä ja tutustu rahastovaihtoehtoihin verkkosivuillamme.

S-mobiili on maksuton S-Pankin ja S-ryhmän kaupan palvelut yhdistävä mobiilisovellus. Lataamalla S-mobiilin saat käyttöösi myös turvallisen S-mobiilin tunnistamisen, jonka avulla voit kirjautua verkkopankkitunnuksia vaativiin palveluihin ja vahvistaa maksuja sormenjäljellä, itse valitsemallasi tunnusluvulla tai Face ID:llä niillä iOS-puhelimilla, joissa on kasvojentunnistustoiminto.

Mitä sinun tulee tehdä saadaksesi päivitetyn S-mobiilin käyttöösi:

S-mobiilin versio 2.10.0 on parhaillaan saatavilla iOS-laitteille, kuten iPhoneille, sekä viikon sisällä myös Android-puhelimille. Jos olet sallinut puhelimesi sovellusten automaattiset päivitykset, ei sinun tarvitse tehdä mitään, sillä S-mobiilin uusin versio päivittyy puhelimeesi itsestään. Jos et ole sallinut automaattisia päivityksiä, voit päivittää S-mobiilin sovelluskaupassasi.

Näin otat S-mobiilin käyttöösi

  1. Lataa S-mobiili puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi.

    Lataa S-mobiili 

  2. Saat S-mobiilin käyttöösi Applen iPhone-puhelimilla sekä Googlen palveluilla varustetuilla Android-puhelimilla joko S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jos olet S-Pankin asiakas.

Katso video: Näin otat tunnistamisen käyttöön S-Pankin tunnuksilla