Gå direkt till innehållet

Användningen av S-mobil blir smidigare: inte bara ett nytt utseende utan också mer omfattande tjänster för fondsparande

2021-06-01

Den senaste uppdateringen av S-mobil medför många egenskaper som underlättar användningen, exempelvis ett nytt utseende med bättre läsbarhet. Nu får du också bättre tillgång till de mångsidiga tjänsterna inom fondsparande.

S-mobil som förenar S-Bankens banktjänster och S-gruppens butikstjänster utvecklas kontinuerligt utifrån kundernas respons och önskemål. I samband med den senaste uppdateringen får S-mobil ett nytt och fräscht utseende som är ännu tydligare än förut. Den nya texten som kan urskiljas lättare gör läsbarheten i S-mobil bättre, vilket gör användningen av appen smidigare och mer tillgänglig för så många som möjligt. Tillgängligheten i S-mobil har redan tidigare förbättrats på många sätt. Till exempel iakttar texten i S-mobil telefonens egna skärminställningar, vilket gör det enkelt att välja en lämplig textstorlek direkt i telefonens inställningsmeny. Dessutom är det enklare än tidigare att använda S-mobil för identifiering i olika tjänster.

En annan synlig förnyelse utvidgar ytterligare de tjänster för sparande som finns i S-mobil. Covid-19-läget har fått många finländare att söka efter en bättre avkastning på sina medel som ligger på brukskonton med nollränta, vilket i synnerhet har lett till att fondsparandets popularitet har ökat. Vår avsikt har varit att göra det så enkelt och lätt som möjligt för alla att spara genom att tillhandahålla mångsidiga tjänster för att öka tillgångar inte bara på webbanken utan även mobilt. Till följd av uppdateringen utvidgas urvalet för fondsparande i S-mobil även med specialplaceringsfonder, såsom S-Bostadsfond, S-Skogsfond, S-Banken Tomt och S-Banken Fastighet.

Vare sig du vill mikrospara i samband med din dagliga ekonomi via Spararen, överföra Bonus till en fond eller investera på en gång i en specialplaceringsfond kan du framöver göra det enkelt med S-mobil. Läs mer om fondsparande och ta del av fondalternativen på vår webbplats.

S-mobil är en avgiftsfri mobilapp som kombinerar S-Bankens tjänster och S-gruppens butikstjänster. Genom att ladda ned S-mobil får du även tillgång till säker identifiering med S-mobil. Med funktionen kan du logga in i tjänster som kräver webbankskoder och bekräfta betalningar med ditt fingeravtryck, en kod som du själv har valt eller med Face ID i iOS-telefoner med ansiktsigenkänning.

Få tillgång till den senaste versionen av S-mobil:

Om du har tillåtit automatiska uppdateringar av appar i telefonen behöver du inte göra någonting. Version 2.10.0 av S-mobil uppdateras automatiskt i telefonen. Om du inte har tillåtit automatiska uppdateringar kan du uppdatera S-mobil i din appbutik.

Så här börjar du använda S-mobil

  1. Ladda ned S-mobil till din telefon i din appbutik.

    Ladda ned S-mobil 

  2. Du får tillgång till S-mobil med Apple iPhone-telefoner samt Android-telefoner med Googles tjänster antingen med webbankskoder till S-Banken eller en annan bank, eller med mobilcertifikat, om du är kund hos S-Banken.