Siirry suoraan sisältöön

Pohjola Rakennus ja S-Pankin asuntorahasto ovat tehneet kaupat 161 asunnosta Tampereella ja Nokialla

30.8.2021

Pohjola Rakennus ja S-Pankin tytäryhtiön hallinnoima FIM Asuntotuotto Erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet sopimukset yhteensä 161 asunnon rakentamisesta. Sopimus kattaa lähes 7 000 asuinneliömetriä ja myydyt asunnot sijaitsevat Tampereella ja Nokialla.

Yhtiökaupat sekä Tampereen Kalevaan että Nokian keskustaan rakennettavista kohteista solmittiin 7.6.2021. Kummankin kohteen rakennuslupa on myös jo lainvoimainen.

Kaupan kohteena olevan Tampereen Puisto-Kalevan Vaahteran rakentaminen käynnistyy heti Tampere Areenan purkutöiden jälkeen. Nokian keskustaan, osoitteeseen Välikatu 22, rakennettavan kohteen rakennustyöt puolestaan alkoivat jo kesäkuun alussa 2021. Nokian kohteeseen tulee asuinhuoneistojen lisäksi myös liiketila, johon on suunnitteilla päiväkoti.

Ostajana toimii S-Pankin tytäryhtiön FIM Varainhoito Oy:n hallinnoima FIM Asuntotuotto Erikoissijoitusrahasto, jolla on S-Asuntorahasto-niminen osuussarja. Rahastosijoittajamääriensä perusteella se on Suomen suosituimpia asuntorahastoja.

”Kauppa on hieno jatkumo pitkäaikaiselle yhteistyöllemme asuntorahaston kanssa. Laadukas vuokra-asuntotuotanto täydentää molempien alueiden asuntotarjontaa”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Suomen hankejohtaja Henna Korpiluoto.

”Tampereen seutu on yksi Suomen merkittävimmistä kasvukeskuksista. Nämä asunnot vastaavat osaltaan alueen kasvavaan tarpeeseen laadukkaista vuokra-asunnoista. Tampereen Puisto-Kalevan Vaahtera sijaitsee arvostetussa ja kehittyvässä kaupunginosassa hyvin yhteyksien äärellä. Myös Nokian kohteessa palvelut ovat lähellä”, rahastonhoitaja Juho Santaharju S-Pankista kommentoi.

Lisätiedot:

Henna Korpiluoto, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 517 7552, henna.korpiluoto@pohjolarakennus.fi

Juho Santaharju, rahastonhoitaja, FIM Asuntotuotto Erikoissijoitusrahasto, 040 769 2252, juho.santaharju@fim.com